zaterdag 17 november 2012

Tag | How Much Is Your Face Worth ?

'How Much Is My Face Worth' is een tag die door zowat elke BeautyBlogger reeds werd gedaan. Ik wil hem ook al een tijdje doen, maar het kwam er eerder nog niet van. Sinds ik mijn nieuwe job heb, ben ik sneller thuis en heb ik ook een normaal weekend, wat betekend dat ik eindelijk tijd had om uit te rekenen hoeveel mijn snoetje nu werkelijk waard is. Althans, hoeveel de waarde is van alle make-up die ik er op smeer :)

De look, waarvan je dadelijk het prijskaartje te zien krijgt, is er één die ik vaak draag en -voor mijn doen- vrij natuurlijk is. Ik maak me haast dagelijks helemaal op en gebruik dan ook graag natuurlijke tinten. Je zal me door de week niet snel zien met hele donkere ogen of felle lipstick, maar voor een oogschaduw met shimmer deins ik niet snel terug :)


Ja, ik heb wel degelijk iets op m'n lippen :) De Casual Colour's van MAC kan je zowel op je lippen als op je wangen dragen. De kleur 'Keep It Loose' geeft een nude effect aan mijn lippen en toch een gezonde blos op m'n wangen.

Hoeveel dit nu in totaal allemaal waard is... Wel euh... Meer dan ik had gedacht in elk geval!

Dagcrème: Mattis €55
Foundation: Catrice Photofinish Liquid Foundation 18H '020 Rosy Beige' €5.99
Benefit Girl Meets Pearls €28.05
Hema Wenkbrouwpotlood '010' €1.75
Too Faced Natural Eye Palette €39.80
Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner €10.90
Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks 'Scandalous Black' €28.35

Totaal:  
€231.34

Hmmm.. da's niet weinig :s 
Ongeveer een vierde van het totale bedrag wordt ingevuld door mijn dagcrème. Hij mag dan wel aan de duurdere kant zijn, maar ik zou hem voor geen geld -o ironie- willen missen. Voor mijn huid is hij namelijk perfect! 
Op de tweede plaats staat het Natural Eye Palette van Too Faced. Dit moet je natuurlijk met een korreltje zout nemen. Het palette bevat negen tinten, dus omgerekend valt dat ook nog wel mee...
Tenslotte is er ook nog 'mijn' Helena Rubenistein mascara. Very expensive, but soooo worth it!

Hoeveel is jouw gelaat ongeveer waard?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie