donderdag 29 november 2012

Random | Instagram Diary #007

November loopt alweer op z'n laatste benen. Morgen nog een dagje en dan is het december: de wintermaand! Hoewel ik er stiekem al wel naar uitkijk en het van mij ook een heel klein beetje mag sneeuwen, blik ik graag nog even terug op november. In november werd er bij 'Maison Sofie' veel gebakken. Cupcakes, muffins, koekjes,... noem maar op! Daarnaast was er ook plaats voor de nodige glamour en of course ook... werk. 
1. Cupcakes Part 1 - Deze cupcakes met roze glazuur -oh ja!- maakte ik voor mijn collega's bij wijze van afscheid. 2. Glazen muiltjes - Altijd elegant zo'n paar bowlingschoenen :) 3. Een fris pintje - voor na het bowlen hé :) 4. Cupcakes Part 2 - De reden dit keer was het uittesten van de cupcake tower van Blokker :D 

5. Mine at last - na een lange zoektocht! 6. Vijsjes - iets minder glamoureus, maar het moet ook gebeuren: kastjes in elkaar zetten :) 7. Het vervolg - Omdat ik erg nieuwsgierig ben ;) 8. Muffins At Tiffany's - Ik zei het al: er werd heel wat gebakken deze maand. 

9. Bubbels op zondag - Happy Days! 10. Sushi - van bij de Delhaize :D 11. Random quote op de stoep - #makesmehappy 12. Work - water, een toetsenbord en een muis. Zo simpel kan het leven zijn :) 

Hoe zag jouw maand er uit?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie