woensdag 7 november 2012

Random | Beauty News #001


Een nieuwe parfumlijn hier, een prachtige blush daar: de beautywereld staat nooit stil! Er komen steeds meer prachtige producten bij en die wil ik jullie natuurlijk niet onthouden. Vandaag presenteer ik jullie dan ook met trots -hum hum- de eerste editie van "Beauty News At Tiffany's". Als alles goed gaat -soms kan het ook wel eens fout lopen ;) - zal er vanaf nu maandelijks een nieuwe editie online komen. Enjoy!Rituals pakt dit najaar uit met een nieuwe make-up lijn, genaamd "Metropolitan Boulevard". Men liet zich inspireren door bruisende metropolen als Tokio, New York en Rio De Janeiro. De collectie omvat drie nagellakken -€10/stuk- drie backed eye shadow trio's -€20.50/stuk- drie lipsticks -€13.50/stuk- en een mascara -€15.50. Allemaal lekkere herfstige kleuren. Well done!


Naast nieuwe make-upjes komt Rituals ook met vier Car Parfums op de markt. Wie van een frisse geur houdt in de wagen, kan natuurlijk kiezen voor zo'n glamoureus kerstboompje -juist ja...- maar ik kies toch liever voor een houten diffuser met satijnen voering van Rituals :p 

Eucalyptus en Rozemarijn -Hammam-, Sandelhout en Copaiba -Sacred Fire-, Vetiver en zuiverende Salie -Spring Garden- of Kersenbloesem en rijstmelk -Sakura-, the choice is yours! Voor €9.50 rij jij voortaan in een welriekende wagen :) 


L-R: Exotic Pink - Hot Sienna - Lover's Blush

L-R: Pink Kiss - Peach Passion - Wild Sunset
Geweldig nieuws voor de blush liefhebbers onder ons: Estée Lauder brengt de Pure Color Blushes op de markt! Zes nieuwe tinten die elke natuurlijke huidtint gegarandeerd dan stralen. En blozen uiteraard ;) Ik moet zeggen dat ik wel benieuwd ben naar "Lover's Blush". Geen idee waarom, maar de laatste tijd ben ik nog al into dat soort kleurtjes. Onder deze zes tinten vinden we zowel matte, als satin finishes. Daarbij zorgt ook de True Vision technologie voor een langhoudende kleurimpact. Een musthave dus!

Kerstmis is in aantocht en dat zullen we geweten hebben! L'Occitane betovert ons nu al met haar "Marvellous Flowers". In de bloemige en fruitige geur ontdekken we roze, pioenen en rode bessen. In deze schitterende lijn vinden we een Body Cream, Hand  Cream, Eau de Toilette, een Intense Eau de Toillet Roll-on, Shimmering Oil -nice ;) - een Shower Cream en Perfumed Soap. Die hand cream kan bij deze ook onmiddellijk op m'n wishlist ;)

Naast een ultra-vrouwelijk geurlijn, komt L'Occitane ook nog met 'Magical Leaves', een geur die eerder uni sex is en dus past bij zowel mannen als vrouwen. In dit gamma vinden we eveneens een Hand Cream, een Intense Eau de Toillet Roll-On en een Parfumed Soap, maar ook nog een Body Milk, een Exfoliating Show Gel en geurstokjes!

Zit er materiaal bij voor jouw wishlist?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie