donderdag 1 november 2012

OPI | My Pimped Out Wonderland


Hoewel ik stiekem heel hard uitkijk naar de Skyfall Collection van OPI, toon ik jullie vandaag nog een lakje van de Astrid In Wonderland Exlusive OPI Shades. Toen ik door mijn nagellak collectie ging, viel het me op dat ik nog geen enkel simpel zwart lakje had. Het was dan ook een no-brainer toen ik voor -de volle!- display bij Planet Parfum stond: My Pimped Out Wonderland it is!Tot mijn grote spijt is dit flesje niet erg fotogeniek: black is back :) Wel heel elegant moet ik zeggen. Zwarte nagellak is altijd een tikje stoerder, maar tegelijk ook erg chique. Typisch Astrid Bryan eigenlijk. 

Het lakje is erg creamy en lakt erg aangenaam. Al heb ik de indruk dat hij net iets dunner is dan wat we van OPI gewoon zijn, maar dat kan ook mijn liggen :)

Door de donkere kleur is één laagje trouwens ruimschoots voldoende om een perfecte dekking te krijgen.  Hoera!

Painted Black :)
Of het nu te maken heeft met de donkere kleur en het feit dat het daardoor sneller opvalt, maar volgens mij chipt deze ook iets sneller dan gewoonlijk. Een degelijke topcoat verhelpt dat probleem dan weer in no time :) 

My Pimped Out Wonderland is dus perfect voor wie -net als ik- nog op zoek was/is naar de ene simpele zwarte lakje :)


Astrid In Wonderland Exlusive OPI Shades zijn exclusief in België te verkrijgen aan de standaardprijs van €13.95


Via de OPI Facebook Pagina loopt er momenteel trouwens ook een leuke Astrid in Wonderland winactie! Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie