donderdag 15 november 2012

OPI | The Man With The Golden Gun


Dat dit pareltje erg moeilijk zou te krijgen zijn, dat had ik wel verwacht. Maar dit, dit had ik niet verwacht. Ik contracteerde namelijk verschillende OPI verkooppunten, maar overal was 'The Man With The Golden Gun' uitverkocht of kwam hij zelfs niet binnen. Toen ik eindelijk nog een paar exemplaren kon traceren, zag  ik hoe het laatste stuk voor mijn neus werd verkocht. Are you kiddin' me? Hoewel ik de hoop al had opgegeven -het klinkt echt zo dramatisch als het is hoor!- kreeg ik een tip van een euh... 'bondgirl'. Zij wist me te zeggen dat ze bij Cosmeticary in Brussel nog een aardig voorraadje van deze goodies hadden. Één telefoontje later was deze gouden beauty van mij! Dum di di dum, dum dum dum dum di di di dum tadadadadaaaaaaaaaa tadadaaaaa...

Excuseer mij voor deze dramatisch intro, maar geef toe: nu ben je wel helemaal in de sfeer van de achtervolgingen enz. ;)

Als je niet meteen begrijpt waarom ik als een gek half België heb afgezocht naar deze 'nagellak' -nagellak is bijna een misprijzende term in dit geval-, sta mij dan toe dat ik je snel  even voorstel :)


'The Man With The Golden Gun' is een topcoat die bladgoud van achttien karaat bevat en maakt deel uit van de 'OPI Skyfall Collection'. Dit hebbedingetje vormt het pronkstuk van de collectie en is dan ook zeer gelimiteerd -Neen echt? Daarnaast is deze speciale lak ook nog eens een echt collector's item -zowel voor 007-fans als voor OPI fans- aangezien hij werd uitgebracht om '50 Years 007' te vieren. 


Ik beken: een groot deel van mijn begeerte is toe te schrijven aan de hele hype er rond en het feit dat hij echt hard to get was/is. Daarnaast vond ik ook het idee achter deze nagellak echt amazing: nagellak met bladgoud? Natuurlijk wil ik dat hebben!

'The Man With The Golden' zit verpakt in leuk zwart doosje, dat toch voor een zeker luxe-gevoel zorgt. Geef toe: alles dat je kan uitpakken is toch fijn? ;)
Ik ben ook echt zo'n nerd die het doosje bijhoudt en het lakje daarin opbergt. Yep, that's me! Ik twijfelde zelfs nog even of ik hem op m'n kast zou laten staan -als eyecatcher ofzo...- maar besloot uiteindelijk om hem toch maar op te bergen bij de rest. Ik hoop maar dat hij zich daar niet te goed voor voelt... Mhihi :)

Naast een elegant doosje, is ook het potje anders dan anders. Dit keer krijg je namelijk geen doorsnee transparant glazen flesje. 'The Man With The Golden Gun' bevind zich in een metalen, goudkleurige flesje. Als je me nu even wil excuseren, ik ga er even een kwartiertje naar staren ofzo...

De topcoat is transparant, brengt makkelijk aan en droogt redelijk snel op. Niet echt grote verrassingen hier dus :)
De deeltjes bladgoud zijn eerder aan de kleine kant. Dit heeft het nadeel dat er bij het eerste laagje weinig te zien is, maar het voordeel dat je het effect zelf kan opbouwen. Één laagje geeft dan eerder een subtiel resultaat, terwijl meerder laagjes echt eyecatchers van je nagels kunnen maken. De basiskleur die ik hier gebruikte -Skulls And Glossbones- is misschien niet het soort kleur dat je hier bij zou verwachten. Ik was zo exited, dat ik niet kon wachten om 'The Man With The Golden Gun' te proberen en ik vond het dan ook zonde om de nagellak -die nog perfect zat- er af te halen. 
Op de close-up zie je duidelijk dat het om bladgoud gaat en niet gewoon om één of ander gouden glittertje. Hierboven draag ik trouwens een tweetal laagjes bladgoud ;)

Spotte jij 'The Man With The Golden Gun' ergens? Of sterker nog: heb je hem ook kunnen bemachtigen? 

OPI 'The Man With The Golden Gun ' €44.95Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie