vrijdag 23 november 2012

OPI | Golden Eye

Over mijn liefde voor The Man With The Golden Gun, had ik het vorige week al. Sindsdien heb ik last van eum... 'goudkoorst' zeg maar. Ik viel namelijk ook voor de charmes van 'GoldenEye', een goudkleurig lakje uit de Skyfall Collection van OPI. Dit keer dus geen echt bladgoud, maar daarom is het zeker niet minder mooi :)

Laat ik beginnen met een vraag: waarom heeft dit lakje niet Goldfinger? Ik bedoel maar 'nagellak', 'vingers', 'goud', 'goudenvinger' Hé? 
Maar goed, dit ter zijde :)

Ik wist aanvankelijk niet goed wat ik vind dit lakje moest verwachten. Was het meer een topcoat-achtig goud of was het echt goudkleurige nagellak?

Het antwoord is 'b : het is echt een goudkleurige nagellak'. Je kan het wat vergelijken met 'Warm & Fozzie', met dat verschil dat 'GoldenEye' geen bruine en roze glitters heeft. De structuur is in ieder geval gelijk. De miniscule gouden glitters hebben een hoge dichtheid, waardoor het lakje vrij dekkend is. 

Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes 'GoldenEye', met een transparante basecoat. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door de dekking! Ik had verwacht dat deze eerder transparant zou zijn, maar niets is minder waar.
Oja, let vooral niet op de euh... 'fall out' dit heeft te maken met een kleine onhandigheid van mij :)

GoldenEye is niet zo moeilijk te verkrijgen als 'The Man With The Golden Gun', maar indien je deze nog wil -wat ik zeker aanraden voor de feestdagen!- moet je te te lang aarzelen. Deze collectie is namelijk een enorm succes en het lijkt wel of alle lakjes extra gewild zijn. 


Kon jij een lakje uit de Skyfall Collection bemachtigen?

OPI Skyfall Collection 'Golden Eye' €13.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie