vrijdag 9 november 2012

Nuxe | Micellair Reinigingswater met Rozenblaadjes


Al jarenlang zweer ik bij mijn Nivea Verzachtende Reiningsmelk voor het demaquileren , maar sinds de Deauty Box van september, heb ik een nieuwe favoriet. Hoewel ik nog nooit een reinigingswater had geprobeerd en er ook redelijk sceptisch tegenover stond, moet ik toegeven dat dit echt mijn Holy Grail op gebied van reinigen is geworden. En dat is niet alleen zo omdat het heel lekker ruikt :p

Het micellair reinigswater met drie rozen ruikt -verrassend- naar rozen :) Wie houd er nu niet van rozen? Heerlijk toch om daarmee je huid te kunnen reinigen? :)
Dit product zou geschikt zijn voor elk huidtype en dus ook voor een gevoelige huid. Dit kan ik -samen met la mama- beamen. We hebben beiden een heel verschillende huid -met elk onze eigen probleempjes- maar van dit reinigingswater van Nuxe hebben we geen van beiden last. #hoera

Het feit dat er geen parabenen werden toegevoegd is uiteraard ook een pluspunt!

Wat mij het meest verbaasde, was de werking van dit product. Ik maakte door de jaren heen kennis met  verschillende reinigers, maar ik was nog nooit eerder zo onder de indruk. Zoals de verpakking gebiedt, bracht ik het micellair reinigingswater aan met een watje. Enkele seconden later, verdwijnt mijn make-up als sneeuw voor de zon. Je kan het een beetje vergelijken met de Magic Nail Polish Remover van Bourjois. Zo goed, ja!

De verpakking mag dan wel heel sober zijn, zo'n sterk product heeft gewoon niet meer nodig :) Al moet ik toegeven dat ik deze cleane verpakking wel weet te appreciëren. 

Je merkt het: ik ben sterk onder de indruk. Dit wordt dan ook sowieso een re-buy! 

Wat is jouw favoriete reiniger?

Nuxe Micellair Reinigingswater met Rozenblaadjes €10Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie