maandag 5 november 2012

Maybelline | Dream Fresh BB


Je kan geen parfumerie of drogisterij binnenstappen of je ziet er wel één: een BB Cream. Dat steeds meer merken met hun BB Cream de markt proberen te veroveren is al lang geen nieuws meer. Ook op Muffins At Tiffany's kwam de BB Cream al meer dan eens aan bod. Toch ben ik telkens opnieuw benieuwd wanneer er een nieuwe op de markt komt. "Is dit het wondermiddel waar we allemaal al zolang op wachten?" Want geef toe: een product dat zowel hydrateert en verzorgt, je oneffenheden verdoezelt en je een egale tint geeft - dat willen we toch allemaal?! Maybelline beweert met de "Dream Fresh BB" een oplossing gevonden te hebben.

De verpakking is in elk geval adorable! Het gaat om een frisse en jeugdige verpakking in wit en beige met roze letters. Ik vind het wel wat hebben hoor. De gebruiksvriendelijke tube deelt ons ook mede dat dit ene product acht verschillende functies heeft...

  1. Oneffenheden wegwerken
  2. Een gezonde gloed geven
  3. Een egale huid geven
  4. Een zachte huid geven
  5. Hydrateren van de huid
  6. Beschermt met SPF 30
  7. De structuur van de huid verbeteren
  8. De BB Cream is ook vrij van oliën en andere zware ingrediënten

Dit laatste is volgens mij niet echt iets wat de BB Cream doet, maar bon... 

Ik koos de cream in 'light' om de eenvoudige reden dat ik een lichte huidskleur heb :) 

Normaal zou ik een foto toevoegen van het product als het uitgesmeerd is, maar dan is het nagenoeg onzichtbaar op m'n huid. Een foto is in dat geval niet zo nuttig natuurlijk :)

Ik moet wel zeggen dat ik aangenaam verrast was door de textuur van het product: niet vet, makkelijk open te smeren en toch een medium dekking. Voor zware onzuiverheden -zoals puistjes of littekens- is een concealer natuurlijk niet overbodig, maar over het algemeen mag ik niet klagen. 

Helaas is dit toch niet het wondermiddel waar ik -wij?- zo op hoopte. Mijn huid kan soms erg onrustig zijn en eerder vet worden. Op die momenten laat ik deze Dream Fresh BB toch liever links liggen. Hoewel hij anders een vrij mat effect heeft, lijkt hij dan mijn huid enkel nog vetter te maken. Not good!


Deze budget BB Cream van Maybelline New York is aan te raden wanneer je een droge tot normale huid hebt. Ook wanneer het snel moet gaan 's ochtends is dit een aanrader: uit de tube, op je gezicht en snel open smeren!
Of hij echt aan de acht beloften voldoet, da's iets anders...

Maybelline New York Dream Fresh BB €9.99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie