maandag 19 november 2012

MAC | Glamour Daze Extra Dimension Skinfinish 'Whisper of Gilt'

Zoals we van MAC gewoon zijn, zijn de kerstcollecties weer amazing. Het ene product al mooier dan het andere en ook de verpakkingen zijn fantastisch! Toch liet ik me niet verleiden door de prachtige clutches vol met schitterende producten. Mijn oog was namelijk gevallen op een reeks producten die heruitgegeven werden: de Glamour Daze Extra Dimension producten. Specifiek heb ik het dan over de Skinfinish in 'Whisper of Gilt': een highlighter die er uitziet alsof hij van goud is...
Vele mensen hebben iets met blushes, wel ik heb iets met highlighters. Ze zorgen steeds voor zo'n fantastische glow en hebben vaak ook een originele verpakking. 

De verpakking is dit keer eerder 'normaal', maar in het poeder zelf, staat een mooi patroontje afgebeeld. Dat maakt ook veel goed natuurlijk :)

Dit sierlijke patroon -van een soort golf- zorgt ervoor dat deze Extra Dimension Skin Finish ideaal is voor de feestdagen. Zowel om te krijgen als te geven ;)
Wonder boven wonder houdt dit patroontje ook nog redelijk goed stand. Joepie

Het goudkleurige poeder zorgt voor een mooie gezonde, gouden gloed die toch nog redelijk natuurlijk oogt. Vaak is het zo bij highlighters in poeder vorm, dat ze ook een poederig effect geven aan het gelaat. Door de fijne textuur van deze skinfinish, is dat niet helemaal het geval. 

Zelf vind ik deze ook erg mooi in combinatie met een zachte -baby-roze blush. Op die manier combineer je een natuurlijk glow met een gezonde blush op de wangen :) Love it!

Wie trouwens minder te vinden is voor het goude effect moet niet treuren! De Glamour Daze Extra Dimension Skinfinish is ook verkrijgbaar in 'Superb', een iets meer rozig poeder dat volgens mij makkelijk als blush kan gedragen worden. :)

Ik wil het nog even hebben over de webshop van MAC. Sinds die in september de virtuele deuren opende, plaatste ik er driemaal een bestelling. De eerste maal ontving ik mijn pakketje op de vierde dag, zoals het aangegeven stond op de website. De tweede keer duurde het ongeveer een week, maar dit keer mocht ik maar liefst twee weken wachten op mijn bestelling. Ik bestelde op 1 november en ontving het maar op 13 november :s Dit is natuurlijk niet zo fijn en ik begin me ook af te vragen of ik er nog wel zou bestellen... Het is maar dat er in mijn directe omgeving niet onmiddellijk een MAC Store is... :( 

Kocht jij iets uit de Holiday Collection van MAC? En hoe zit het met jouw ervaring met de Online MAC Store? 

MAC  Glamour Daze Extra Dimension Skinfinish 'Whisper of Gilt' €27.50


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie