woensdag 21 november 2012

Inspirational | Holiday Glitter!

Binnen een dikke maand is het zover: KERSTMIS! Voor sommigen is het misschien nog wat te vroeg om her daar nu al over te hebben, maar ik heb er in elk geval zin in! Ik wil in de kerstballen rollen en de kerstboom decoreren met sneeuw -of omgekeerd! Om jullie ook in de sfeer te brengen -zonder al te veel te overdrijven- verzamelde ik voor jullie -en voor mezelf of course :p- enkele inspirational foto's met lots of glitter!

Even een kleine denk oefening: probeer je Kerstmis of Nieuwjaar voor te stellen zonder glitters... Pretty damn hard right?

Je hoeft er niet perse bij te lopen als een discobal, maar een snuifje glitter never killed someone :p Wat denk je bijvoorbeeld van deze romantisch kleedjes?


Goud en zwart zijn dit najaar mijn favoriete combinatie. Ook het jurkje dat ik kocht voor Oudjaar -PARTY- is zwart met gouden details. Later meer daarover ;)


Hoewel het glitter kapsel erg leuk is -very show, very chique- lijkt het me niet zo handig... Tenzij je een glitterspoor wil achterlaten :D Glitter op de ogen daarentegen, daarvoor ben ik altijd wel te vinden ;)Gimme doez heelz puleezz! 


Rise and shine! Gedaan met dagdromen! :D
Afbeeldingen via tumblr

Heb jij -stiekem- ook al een beetje zin in de feestdagen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie