dinsdag 27 november 2012

Fashion | Mijn favoriete winteraccessoire

De winter staat voor de deur -knock knock! Het is dus stilaan tijd om de winterjassen en dikke mutsen boven te halen. Ik haal dan ook met plezier mijn favoriete winteraccessoire weer boven. En neen, dat is geen warme sjaal of een kersenpitkussentjes -al staan die respectievelijk op de tweede en derde plaats- maar een handtas. Geen gewone handtas natuurlijk, maar een echt 'winterexemplaar' in nepbond :) #coziness

Ik kocht mijn favoriet -fluffy!- wintertas twee jaar geleden bij River Island in Londen. Ik betaalde er toen -ongeveer- €50 voor, wat op zich een mooie prijs is. Zeker omdat de tas van een redelijke kwaliteit is.
Doordat hij zo fluffy en furry is, is het natuurlijk ook wel een opvallende tas. Ik snap wel dat niet iedereen het ziet zitten om met een soort plushen handtas over straat te lopen, but I like it :) Ondanks het zeker holbewoners-gehalte :)


De tas is afgewerkt met subtiele -faux- leren en gouden details. Het handvat heeft ook een soort gouden mini-studs / spijkers. Het nepleer ziet er niet uit als nepleer van bijvoorbeeld H&M. Dat ziet er steeds meer uit als plastiek -want dat is het ook- dan als leer. 

Het draaislotje is van een soort bamboe-achtig materiaal. Zoals je ziet staan er al enkele krasjes op het gouden gedeelte van het slot, maar daaraan zie je dat ik de tas wel degelijk gebruik :)


Dankzij riempjes -aan de zijkant van de tas- kan je de opberg ruimte groter of kleiner maken. Zo kan je er mee naar school of werk, maar kan je er nadien ook mee gewoon mee naar de film zonder dat hij te groot lijkt.

Ook niet onbelangrijk: de tas heeft ook een afneembaar langer hengsel zodat je hem ook over je schouder kan dragen. Persoonlijk vind ik dat in dit geval wel het prettigst, aangezien het handvat nogal kort is en je hem dus niet gewoon aan je arm kan hangen.

Wat is jouw favoriete winteraccessoire?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie