zondag 11 november 2012

Corine De Farme | Leçon de séduction


Prettiness alert! De nieuwe parfums van Corine De Farme zijn namelijk gorgeous! We kunnen er niet om heen dat het Franse beautymerk de mosterd haalde bij Dior, wat de verpakking betreft -of doet dat strikje jou soms niet denken aan Miss Dior Chérie?- maar dat neemt niet weg dat ze er erg schattig uitzien! Alleen daarom ben ik al fan :)

Leçon de séducion is er niet voor dat 'ene type' vrouw. Je kan gerust van het parfum houden en toch twee verschillende 'persoonlijkheden' hebben. Men bracht namelijk twee versies van het parfum op de markt: eentje met een ultra-vrouwelijke noot en eentje met een fruitige noot. Voor elke wat wils dus!

De 'oranje' variant, is een op-en-top vrouwelijke geur waarbij je eerst een heerlijk zoete geur van rode vruchten en een vleugje mandarijn waar neemt. Het hart geeft dan een zweem van viooltjes gebundeld in een boeket van rozen weer. De warme basisnoten van patchoeli, vanille en praline zorgen voor een zachte, sensuele afsluiter. 

Persoonlijk is dit mij favoriet van beide geuren. Om de één of andere reden valt deze net iets lichter, waardoor je er gerust wat meer van kan spuiten -iets wat ik wel vaker doe met lekker parfums ;)

De 'paarse/roze' variant is dan weer iets fruitiger. Dit parfum heeft als topnoten appelsien en framboos voor 
een fruitige, verfrissende start. Dan volgt een bloemengeur van oranjebloesem en witte bloemen gecombineerd met roze jasmijn in de verfrissende harttoon. Warme basisnoten van patchoeli, amber en vanille verfijnen het geheel en zorgen voor een fris, modern parfum dat verleidelijkheid en elegantie uitstraalt.

Deze geur lijkt iets zwaarder, waardoor hij net iets beter geschikt is voor 's avonds. Extra verleidelijk dus ;)

Aan deze schatjes ben je trouwens ook geen fortuin kwijt. Voor ongeveer tien euro kan je er al eentje aan je collectie toevoegen. Een echte budget-topper als je het mij vraagt! 

'Leçon de séduction' ligt nu in de rekken bij Di, Cora en Traffic. Allen daarheen!

Corine De Farme  'Leçon de séduction' €9.95

Wat is jouw tip als het om budget vriendelijke parfums gaat? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie