woensdag 10 oktober 2012

Too Faced | Natural Eye Palette


Als je MuffinsAtTiffany's al langer volgt, weet je dat ik een wishlist bijhoudt waar ik regelmatig dingen doorstreep of aan toevoeg. Ergens helemaal bovenaan die lijst, stond al meer dan een jaar het 'Natural Eye' palette van Too Faced. Ik wist dat het enkel bij Sephora te koop was -of online- maar het zag er dus niet naar uit dat ik deze snel te pakken zou krijgen. Tot ik plots in Maastricht was en het palette -aan de helft van de prijs- kon kopen bij... Sephora!

Oh de prettiness! Negen 'natuurlijke' tinten, drie voor elke soort gelegenheid. What's not to like

Het Too Faced Natural Eye palette is een compact palette dat je voor zowat elke gelegenheid kan gebruiken. Je kan er een eenvoudige dagelijkse look mee maken -Day-, je kan net dat ietsje meer dragen -Classic- of je kan helemaal los gaan -Fashion. Uiteraard kan je ook gewoon alles mixen :D 

Indien je toch besluit de looks van het palette te volgen, zitten er ook handige kaartjes bij waarop elke look staat uitgelegd. 

Dit is niet alleen erg leuk en schattig, maar het maakt het palette ook ideaal voor make-up newbies. 


Het 'Day'-trio bestaat enkel uit matte tinten. 'Classic' en 'Fashion' bestaan dan weer enkel uit shimmery kleuren. Het is de bedoeling dat je de meest linkse kleur telkens als highlighter gebruikt, de middelste op het bewegende ooglid en de uiterste rechtse in de crease. 

Even swatchen...
Heaven - Silk Teddy - Nude Beach
Velvet Revolver - Push-up - Honey Pot
Sexspresso - Erotica - Cocoa Puff
Zoals je kan zien is de pigmentatie van deze oogschaduw zeker niet slecht. Al vind ik dat de lichte kleuren toch nog iets intenser mochten. 

Zie hier mijn interpretatie van de 'Classic' look :)

Of ik dit palette zou aanraden? Absoluut! Vooral wanneer je pas met make-up begint en toch een product met wat meer luxe-gevoel zoekt. Ook voor op reis ofzo is dit een erg handig setje, aangezien het erg compact is . 
Iets wat misschien nog mist is een spiegeltje. Ik weet niet precies waarom, maar het lijkt me wel handig :) 
Dit palette deed me ook een beetje denken aan het 'Big Beautifull Eye' palette van Benefit. Alleen is dat nog meer basic en compact. 


Welk oogschaduwsetje gebruik jij aan voor een natuurlijke look?

Too Faced Natural Eye Palette €39.80 €19.90

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie