donderdag 4 oktober 2012

Parfum | Scents of Beauty

Diamonds are a girl's best friend? Jaja, dat kan wel, maar waar ik echt blij van wordt is parfum! Als je er ook zo over denkt, wel dan is today your lucky day. Scents of Beauty, de webshop van Parfumerie Pascal, (her)opent vandaag zijn virtuele deuren. Om dat te vieren mocht ik eerder een leuk pakketje ontvangen, dat het concept van de webshop meteen duidelijk maakt.

Scents of Beauty biedt een ruim gamma aan parfums en verzorging. Dat dit voor hen een echt passie is, kon ik merken toen ik het volgende ontving...

De term 'goodybag' is hier wel op z'n plaats. Deze prachtige sporttas van Ralph Lauren was helemaal gevuld met leuke... euh ...goody's dus :)

Ziehier een close-up van één van de twee Ralph Lauren badlakens. Can you say: 'Luxury'?'Déclaration d'un soir' van Cartier -ook wel gekend als nieuwe geur voor de mannelijke parfum-liefhebbers onder ons. Dit is niet zomaar een luxe-staal maar een 'amazing' luxe-staal. 

Verder leerde ik ook nog vijf fijne geuren kennen dankzij Scents Of Beauty.

Oké, sommige geuren kende ik al, maar daarom vind ik ze niet minder fijn :)

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment parfums dat de webshop aanbiedt. Bovendien zijn er steeds leuk aanbiedingen voor nieuwe parfums -Net Nieuw!'- en kan je er ook terecht voor parfums aan outlet prijzen. 

Wie niet kan kiezen uit al dit moois kan:
a) alles bestellen
b) een geschenkbon kopen 
:)

Scents of Beauty is een erg gebruiksvriendelijke webshop, met verschillende betaalmogelijkheden: Je hoeft niet perse een creditkaard te hebben, je kan ook gewoon via Bankcontact, Bankoverschrijving, IDeal of Ogone betalen. I like! 

Oh en het beste heb ik nog niet eens gezegd! Bij elke bestelling krijg je sowieso drie gratis stalen. En om de nieuwe webshop te vieren, krijg je er in oktober nog eens vijf extra bij! Dat brengt het totaal op acht gratis stalen! #whoopwhoop
Bovendien betaal je in oktober ook geen verzendkosten! Normaal bedragen die €4.95 per bestelling -van minder dan €60- zowel voor België als Nederland. 
Indien je toch niet tevreden zou zijn over je bestelde producten -iets wat volgens mij zelden voorkomt- kan je binnen de veertien dagen je geld terug krijgen.

Conlussie: Scents of Beauty is de parfum webshop bij uitstek! Gebruiksvriendelijk, up-to-date en lekker glamoureus! 
Je kan Scents of Beauty ook volgen via Facebook!

Plaats jij binnenkort ook een bestelling op www.scents-of-beauty.com ?


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie