zaterdag 6 oktober 2012

OPI | Pink of Hearts 2012


Je kan er niet om heen: oktober = borstkanker maand. Menige cosmeticamerk wijdt dan ook een collectie of een product aan het thema. Het bekende roze lintje -a.k.a Pink Ribbon- is goed vertegenwoordigd in de parfumerie! Ook dit jaar draagt OPI zijn steentje bij. Samen met Planet Parfum, brengt het een nagellakduo op de markt, speciaal om het thema extra in de verf te zetten en diverse stichtingen te steunen. 

Maar dat is nog niet alles! Voor elk OPI product dat in de maand oktober bij Planet Parfum wordt verkocht, wordt er €1 aan de vzw 'De vrienden van het Bordet Instituut' gestort. Deze instelling zet zich in voor vrouwen die met borstkanker geconfronteerd worden. Hoewel er in België jaarlijks zo'n 6000 nieuwe gevallen van borstkanker worden vastgesteld, kan men ook vaststellen dat het genezingspercentage blijft stijgen! Er is wel degelijk hoop!

Vandaag zit die hoop er roos en glitterig uit. Meet: het roze nagellakduo: Pink Of Hearts.


I Think in Pink is een klassieke, zachte roze tint. Het doet een beetje suikerspin-achtig aan en behoort echt tot de 'lieve' kleurtjes. Deze tint past dan ook perfect bij het hele thema!
I Think Pink is makkelijk aan te brengen en droogt erg snel. Één laagje volstaat, maar een tweede laagje zorgt voor een iets mooier effect. Bovendien is het ook een erg creamy lakje, I like!


You Glitter be Good to Me is een lakje dat ik eerde als topcoat zou gebruiken, zoals ik deed op bovenstaande foto. Hij bestaat namelijk uit roze micro-glitters en magenta macro-glitters. In tegenstelling tot Nothing Mousie 'Bout It, is het dit keer geen probleem om de groter glitters op je nagel te krijgen :)


Het Limited Edition Pink Of Hearts Duo van OPI is voor €27 verkrijgbaar bij Planet Parfum

Do You Think Pink?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie