maandag 22 oktober 2012

Nailpolish News | Pro Nails & Estée Lauder


'They tried to make me go to rehab but i said 'no no no'!' Er schuilt een nagellak verslaafde in mij -check de twee laatste posts hier en hier!- en ik moet dringend afkicken, maar vandaag deel ik toch nog enkele nagellak nieuwtjes met jullie :)

Pro Nails pakt dit najaar uit met drie verschillende nagellak lijnen. Één voor de classy zakenvrouw, ééntje voor de liefhebber van zwart en ééntje voor de edgy woman. Voor ieder wat wils dus!

Sharp & Chic
Heb jij de touwtjes graag stevig in handen? Het enige wat je dan nog aan die handen mist, is een manicure met een klassevolle, sterke winterkleur. 
Ideaal voor de sharp dressed woman!

Black Intentions 
Gezien op de catwalk: zwart, zwart en nog eens zwart! Klassiek, tijdloos en altijd goed. Pro Nails brengt twee soorten zware lak op de markt en zorgt dat je deze naar believen kan pimpen met een Multi Effect Glitters topcoat. Yours truly is alvast fan! 

Future Focus
Indien je helemaal geen zin hebt om -bovenstaande- trends te volgen, is er nog iets speciaals voor de edgy woman. Een hele metalic lijn, met een speciaal soort glitter. Het beloofd iets spacy te worden. Ik ben benieuwd!

Instant Nail Design Stickers
Voor wie er maar geen genoeg kan krijgen, zijn er ook Nail Design Stickers. Bij elk van bovenstaande stijlen hoort immers een aparte print. Zie ik daar Pied-de-poule?!

Naast Pro Nails, komt ook Estée Lauder dit najaar met een nieuwe lijn. Alles staat daar in het teken van 'rood'. Want zeg nu zelf: als het er op aankomt is rood toch de nagellakkleur?
links - rechts : Fallen Angel - Love Bite - Le Smoking - Pure Red - Beautiful Lair
Tom Pecheux -Estée Lauders  Creative Makeup Director- selecteerde bij vijf tinten die bij iedere teint en elke gelegenheid passen. Geweldig toch? 
Mijn favoriet is 'Beautiful Lair'. Niet echt roodrood, maar wel erg girly ;)

De hele Pure Color Nail Lacquer 'Red Hautes' collectie is exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno Brussel -filiaal in de Nieuwstraat- voor €22 per stuk. 
'Pure Red' zal in alle Estée Lauder verkooppunten verkocht worden.

Welke zijn jouw favorieten? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie