woensdag 24 oktober 2012

MAC | Carine Roitfeld Lipstick 'Tropical Mist'


De Marilyn Monroe collectie van MAC miste ik -helaas- helemaal. Ik slaagde er niet in om een MAC store te bereiken en ook online greep ik er volledig naast. Maar voor de collectie van dat andere stijl-icoon, stond ik vooraan in de online shop :) De collectie rond Vogue redactrice Carine Roitfeld, is niet meteen iets waar je  kleurgewijs erg vrolijk van wordt, maar stijlvol is ze vast en zeker!

Donkere, zwaar aangezette ogen en nude lips, dat is hoe de stijl van deze madam het best te omschrijven valt. Dit is dan ook terug te zien in de collectie. De donkere oogschaduwquatro's zijn erg mooi, maar voor mij net iets minder geschikt. Een nude lipstick daarentegen, daar zeg ik geen 'neen' tegen. De verpakking van deze Limited Edition lipstick ziet er -net als Mevrouw Roitfeld- erg stijlvol en gesofisticeerd uit. Net zoals bij de Viva Glam Lipsticks , is de huls voorzien van de handtekening van de muze van dienst. Looking good! 

Tropical Mist is een neutrale nudekleur die je bij zowat elke look kan dragen. Hij heeft een glazige, sheer finish, waardoor hij dus ook erg subtiel is. 
Een nude sheer lipstick... Je zou je haast afvragen waarom je dan nog lipstick draagt, maar ik vind dat het resultaat er best mag zijn.

natural nude lips :)
Tropical Mist nude lips 
Ik zou het omschrijven als 'my lips but better and peachyer' :) Je ziet naar mijn mening toch wel duidelijk dat het om een nude lipstick gaat. Het is wel degelijk meer dan het effect van een transparante gloss / balsem.
Voor liefhebbers van felle lippen is dit een 'no-go', maar voor mij is het ideaal! Volgens mij bestaat de mogelijkheid dat ik deze lipstick ooit opmaak... uhu
Ook mooi meegenomen: deze lipstick brengt erg fijn aan, is niet droog en smeert makkelijk open. Geen velletje aan de lip!

Online is de lipstick momenteel uitverkocht, maar een groot deel van de collectie is daar wel nog voorradig. Wie deze unieke lipstick aan zijn collectie wil toevoegen, moet er dus wel een tripje naar de MAC store voor over hebben. 

Kan deze collectie / lipstick jou bekoren?

MAC Carine Roitfeld Lipstick 'Tropical Mist' €19


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie