vrijdag 26 oktober 2012

Eylure | Naturalites Intense Lashes


Valse wimpers... Ik dacht niet dat het aan mij besteed was, maar toen ik deze glamoureuze dingen in m'n brievenbus mocht verwelkomen, voelde ik het toch een beetje kriebelen. Het wel gekende merk Eylure vult de 'Naturalites'-lijn aan met de 'Intense' lashes. Echt natuurlijk kan je deze niet meer noemen, maar dat wil niet zeggen dat ik ze daarom minder fijn vind :p

Laat het duidelijk zijn: dit is niet het soort nepwimpers dat je dag dagelijks draagt - althans: dat doe ik toch niet :) De Intense Lashes zijn redelijk dramatisch en al even fabulous. Deze zijn waarschijnlijk net te min voor Lady Gaga, maar daardoor zijn ze wel perfect voor mij. Althans: voor mij en een crazy party :)

De verpakking bevat duidelijk instructies over hoe je de wimpers het best aanbrengt.
Je brengt lijm aan op de kunstwimper, laat deze even drogen en plaats hem vervolgens op je eigen wimperlijn. Het is natuurlijk even zoeken naar de perfecte plaatsing -oefening baart kunst- maar verder was het -zelf voor mij- kinderspel. 

Ik ben trouwens ook erg tevreden over de meegeleverde lijm! Hij zorgde ervoor dat de wimpers makkelijk aan te brengen zijn, goed blijven zitten en ook eenvoudig en pijnloos te verwijderen zijn. 

Natuurlijke wimpers
Eylure Naturalites Intense Lashes


Beelden zeggen vaak meer dan woorden hé :) Hoewel mijn ooglook vrij rustig is -ik gebruikte het Natural Eye Palette van Too Faced-, zorgen de wimpers voor een extra-iets. Very nice
Op de onderste foto kan je zien dat er aan de linkerkant een stukje wimper los zit, maar dit heeft meer met mijn 'wimper-plak-kunst- te maken, dan met de wimpers of de lijm :) 

Dit was de eerste keer dat ik kunstwimpers droeg, dus het was wel even wennen. Ik voelde ze wel zitten, maar niet in die mate dat het me echt stoorde.


Jaja, ik ben overtuigd! Ik vind het alleen een beetje jammer dat de lijmtube zo klein is, want ik wil deze wimpers zeker vaker dragen.

Gebruik jij wel eens kunstwimpers? 

Eylure Naturalites Intense Lashes €7.99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie