vrijdag 12 oktober 2012

Estée Lauder | 20 jaar strijden tegen borstkanker


Dat oktober borstkankermaand is, wist je ondertussen al wel. Zo had ik het al over het 'Pink of Hearts' duo van OPI, een nagellak duo waarvan de opbrengst naar borstkankeronderzoek gaat. Daarnaast zetten ook andere beauty-merken zetten zich in voor onderzoek naar borstkanker. Clinique bijvoorbeeld, brengt een speciale editie van de Chubby Stick in de kleur 'Plumped Up Pink'. Maar ook Estée Lauder zet zich -voor het twintigste jaar op rij!- in voor borstkanker. Wijlen Evelyn Lauder stond immers mee aan de wieg van de hele 'Pink Ribbon' onderneming!

Met de slogan: 'Houd moed. Geloof in een wereld zonder borstkanker. Weet dat wij er zijn tot het zover is,' benadrukt men de al 20 jaar lange verbintenis van The Estée Lauder Companies in de strijd tegen borstkanker door het verspreiden van kennis en het financieren van medisch onderzoek.

Wat jij kan doen? 
Jezelf verwennen door volgende producten te kopen ;)

Estée Lauder Dream Lip-Collectie  €26.89
Dit lip-duo -in knalroze clutch!- bestaat uit een Pure color Lipstick in candy, gekozen door Evelyn Lauder en een Pure color gloss in Pink innocence, gekozen door Elizabeth Hurley. 

Estée Lauder Perfectionist CP+R met Pink Ribbon Sleutelhanger € 114.82
Estée Lauder zal 20% van de verkoopsadviesprijs per verkocht product doneren aan Breast Cancer Research Foundation. Als je het mij vraagt betaal je dus een kleine prijs, maar is het vooral een groot gebaar.
 
De oplettende lezer heeft vast ook gemerkt dat er -zowel in de verpakking van de lipgloss, als in de sleutelhanger- een blauw lintje verweven zit tussen de roze. Dit blauwe lintje vertegenwoordigd 1% van alle borstkankergevallen die wordt vastgesteld bij mannen. 

Beide producten zijn verkrijgbaar bij Galeria Inno aan de Estée Lauder counters.

Leverde jij reeds een bijdrage -wat dan ook- aan 'oktober = borstkankermaand'?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie