dinsdag 2 oktober 2012

Elegant Touch | Nail Candy Kit


Ondanks enkele luttele pogingen om mijn nagels van oogverblindende nail-art te voorzien, moet ik toegeven dat ik er alles behalve goed in ben. Uiteraard bestaan er allerhande oplossingen voor klungels zoals (jij? en) ik. Ziehier: de Nail Candy Kit for bespoke nail art!

Ik hoor je al denken: "Oh neen, weer van die plaknagels met van die agressieve lijm die je eigen nagels aantasten en waardoor de nepnagels er toch na enkele uren afvallen."
Dat is het nu net niet! Het grote voordeel aan deze nagels, zijn de glue tabs. Een soort dubbelzijdige tape die kunstnagels op z'n plaats houdt. 

Maar dat is niet alles...

Elk verpakking bevat glue tabs, vierentwintig kunstnagels en twee velletjes envy wraps (stickers). 

Daarnaast krijg je ook nog volgende tools:


En dan gaan we aan de slag...

Nadat je je nagels ontvet hebt, vijl/knip je de kunstnagels in de gewenste vorm en op de gewenste lengte. Hiervoor gebruik je best een ander vijltje dan bijgeleverd -want dat werkt niet zo goed :)
Vervolgens gebruik je de stickers om de kunstnagels te versieren. Er zijn telkens twee soorten stickers, waarmee je een eigen creatie kan maken. 
Tenslotte kleef je de glue tabs met één zijde op de nagels. Op de andere kant kleef je de kunstnagels, et voila!

Ik koos voor een vrij eenvoudig 'versiersel' gewoonweg omdat dat meer iets voor mij is :D Dit is trouwens de 'Black Nail Cady Kit', maar er is ook een roze en een paarse variant op de markt! 

Elegant Touch Pink Nail Candy Kit 
Elegant Toch Purple Nail Candy Kit

Op de verpakking staat ook keurig aangegeven hoe je de kunstnagels pijnloos en zonder veel schade te veroorzaken weer kan verwijderen. Helaas was ik er na 24u toch al een paar kwijt, maar degenen die blijven zitten waren, kon ik snel en eenvoudig verwijderen. Indien je de glue tabs voldoende aandrukt, voel je de kunstnagels bijna niet zitten en blijven ze best lang zitten.

Ideaal voor een feestje deze 'Candy Kit'!

Elegant Touch Nail Candy Kit 
Verkrijgbaar bij Di vanaf €10.99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie