donderdag 18 oktober 2012

Deborah Lippmann | Let's Go Crazy


Deborah Lippmann is een nagellakmerk waarvan ik al veel goede dingen hoorde, maar persoonlijk had ik er nog geen ervaring mee. Toen Boozyshop enkele weken geleden een soort kennismakingsaanbod had, waarbij je de lakjes met 20% korting kon bestellen, maakte ik daarvan dankbaar gebruik. Deborah Lippmann is in België namelijk niet zo vlot te krijgen (tenzij je in Antwerpen woont), dus dit online aanbod was meer dan welkom. Beware of the glitter!

Hoewel het aanbod bij Boozyshop redelijk beperkt was, kon ik toch moeilijk kiezen tussen al die beauties. De ene zag er nog geweldiger uit dan de andere. Oh my! Uiteindelijk koos ik voor 'Let's Go Crazy'... Crazy it is! 

De flesjes van Deborah Lippmann zijn alles behalve doorsnee. Niet het gewone cilindervormige flesje, maar een vierkant flesje met een speelse dop. I like!

Dit is serieus jaw dropping
Het geheel van de paarse lak in combinatie met rode, groene, blauwe en gouden glitter... wauw! De lak is niet extreem dun, dekt matig en lakt ook vrij makkelijk. Al is het soms een beetje tricky om een mooie rand te hebben, wanneer er toevallig een glitter in de weg zit.

Op m'n ringvinger en pink draag ik slechts één laagje. Op m'n wijsvinger en middenvinger twee. Je ziet wel duidelijk een verschil, maar het is niet zo dat één laagje niet mooi is. Het heeft gewoon een andere, donkerder effect met twee laagjes. Het hangt er maar van af wat je het mooist vindt :) 
Zelf vind ik het met twee laagjes net iets mooier en meer classy. 'Let's Go Crazy' kan je trouwens voor elke gelegenheid dragen. Zowel voor een doordeweekse werkdag als voor een speciale gelegenheid. Ideaal dus om na het werk naar een party te gaan :) Believe me, I should know ;)

Uiteraard is 'Let's Go Crazy' een pain in the *ss  -pardon my french- om er af te halen. De truck met het zilverpapier is hierbij niet overbodig!


Deze beauty is momenteel niet meer te koop bij Boozyshop, maar ander schoonheden zoals 'Across the Universe' -blauwe glitters- en 'Ray of Light' -paars met gouden shimmer- zijn volgens mij ook wel de moeite. 

De prijs -ongeveer €20- is wat aan de dure kant. Maar deze uitspatting valt dan weer onder de noemer 'doe ne keer zot' ;).

Deborah Lippmann  'Let's Go Crazy' €19.90

Heb jij ervaring met de nagellak van Deborah Lippmann?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie