donderdag 6 september 2012

Winactie | 100 Bloglovin' Followers


Toen ik iets meer dan een jaar geleden begon te bloggen, was ik erg bezig met het aantal volgers/followers dat mijn blog had. Ik vond het dan ook heel spannend om mij aan te sluiten bij Bloglovin'. -Just so you know: Bloglovin' is een soort online platform waarbij je je favoriete blogs kan volgen en zo ook dagelijks een overzicht krijg van alle nieuwe posts.- Stel je voor dat ik helemaal geen volgers zou krijgen? Al snel bleek dat ik me daarvoor geen zorgen hoefde te maken. Ik check dan ook regelmatig hoe het zit met het aantal Bloglovin' Followers. Vorige week kwam ik zo voor een aangename verrassing te staan: de kaap van 100 volgers was overschreden! #whoopwhoop Dat moet natuurlijk gevierd worden!
Vieren doen we -naar goede blog-gewoonte - met een winactie. Logisch ook, want dit heb ik helemaal aan jullie te danken! Meer dan honderd mensen lezen mijn schrijfsels en hersenspinsels die -meestal- beauty-gerelateerd zijn. Voor mij persoonlijk is dat echt fantastisch! Daarom wil ik alvast zeggen: DANK U! 

Één van jullie wil ik daarom eens extra in de watten leggen. Het spreekt voor zich dat ik jullie het liefst allemaal blij maak met een extraatje, maar dat is helaas onmogelijk :(
Wat niet wil zeggen dat het onmogelijk is om kans te maken op dat extraatje ;)

Ondertussen ben je waarschijnlijk wel nieuwsgierig naar wat je precies kan winnen. Wel, het is ... verrassing!  Ik stelde namelijk een pakketje samen met allemaal leuke spulletjes -althans ik vind ze leuk- die ik als een verrassingspakket onder mijn lezers wil verloten.  
Ik kan alvast verklappen dat er producten van o.a. Bourjois en Maybelline bij zijn ;) Het is ook niet uitgesloten dat ik hier en daar een tipje van de sluier oplicht ;) -Via Twitter en Facebook that is!

What to do?

1. Volg me via Bloglovin of GFC -gebruik hiervoor de links in de sidebar
2. Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres en vermeld duidelijk dat je kans wil maken op het verrassingspakket. 

3. Volg me via Twitter en tweet volgend bericht: "Volg @Muffinsofie en maak kans op een verrassingspakket! Meer info via muffinsattiffanys.blogspot.be RT=lief"
4. Vind Muffins At Tiffany's leuk op Facebook

As usual zijn stap 3 en 4 eerder optioneel, maar ze geven je wel elk een extra kans. Bovendien wordt elke like en tweet erg geapprecieerd! ;)

De winactie loopt af op maandag 17 september om 9u00. Vervolgens wordt er uit alle geldige deelnames een winnaar geloot. Good luck!

Bedankt dames (en heren?) !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie