donderdag 20 september 2012

Urban Decay | Naked 2


In mijn shoplog van enkele weken geleden, kon je al zien dat ik het Naked2 palette van Urban Decay gekocht had. Na Naked was ik ontzettend enthousiast over Urban Decay en benieuwd naar wat 'part two' zou bieden. Hoewel Naked2 al enige tijd op de markt is en er reeds ontelbare reviews over geschreven werden, kon ik het niet laten deze must-have ook op Muffins At Tiffany's te laten zien. Ready?


Here she is: the number one bestseller of Sephora! Althans, dat is wat de reclame bij Sephora zei :) Na het bestuderen van deze beauty, kon ik het nog geloven ook. 

Toen Naked2 begin dit jaar gelanceerd werd, was vaak te horen dat het niet echt nodig was beide paletten te hebben, want dat ze erg op elkaar leken. Naked2 zou meer koele tinten bevatten dan Naked, maar verder was het niet echt extra speciaal.
Leugens zeg ik u! Het zijn wel degelijk twee verschillende paletten. Allebei met neutrale en zeer draagbare tinten, maar twee verschillende paletten. Twee verschillende paletten zeg ik u!

Naked2 bestaat uit drie matte tinten en negen shimmery kleuren. Zelf ben ik vooral van fan de shimmery tinten. Got to love glitter!Waar zal ik beginnen? Bij het feit dat Half Baked nog steeds fab is? Of hoe pretty Bootycall en Chopper zijn? See for yourself :)


En daarmee is het nog niet gedaan, oh no sir! Check die swatchen! Zal ik een bakje nemen om je kwijl op te vangen? 

Mijn favorieten? Bootycall, Chopper, Suspect en YDK. Al mag Busted er ook wel zijn :) 

Links: BootyCall, Half Baked en Snake Bite - Rechts: Foxy, Chopper en Busted
Bovenstaande looks zijn vrij casual, maar uiteraard kan je met de Naked palettes alle kanten uit. Van erg 'naked' tot 'party look', you name it .

Indien ik zou moeten kiezen tussen Naked en Naked2... loop ik snel weg zodat ik geen keuze moet maken :p

Ben jij ook een fan van Naked2? 

Urban Decay Naked 2 €45.80


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie