zondag 30 september 2012

Random | Instagram Diary #005


De maand september is weer voorbij! De herfst is begonnen, de bomen vallen van de bladeren -of omgekeerd- en de schoolbel rinkelt ook weer vrolijk. Persoonlijk deed ik -al zeg ik het zelf- ook enkele leuke dingen. Een uitstapje naar Maastricht, even naar de kermis, ... September was zo slecht nog niet!

1.Boombox wall! - Deze boombox wall kwam ik tegen in Maastricht, erg origineel! 2.Glitter Shoes - Gekocht in Maastricht en sindsdien al tientallen complimentjes over gekregen. Love it! 3.Teddyberenpull - Gewoon omdat hij cosy en schattig is :) 4.Zonnebaden - en plots scheen de zon, dus wij trokken naar de kust!

5.Deauty - Ik was blij verrast de Deautybox te mogen ontvangen :) 6.Mascara-fail - af en toe loopt het wel eens fout... 7.Pink Donut! - Lekker en leuk ontbijt 8.Steve Madden - Eyecandy! Ik vrees dan ook dat het daarbij blijft :)

9.Bij de kapper - Herken je de rug van de Mythic Oil? 10.Na de kapper - Hello! 11.Geurkaarsjes - Het gezellige aspect van de herfst. 12.Fluffy Bunny - Laat mij een half uur rondlopen op de kermis en dit is het resultaat :) -Neen, dat wil niet zeggen dat er dan uitzie als een fluffy konijn, maar wel dat ik er dan een nieuw vriendje bij heb.

Hoe was de maand september voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie