dinsdag 4 september 2012

OPI | Germany Collection

OPI doet het weer! Deze herst -en winter- kunnen we ons -onze nagels althans- hullen in twaalf mindblowing tinten. Niets minder dan 'Berlijn' was de inspiratie voor deze 'Germany Collection'. Berlijn, de zinderende nieuwe fashionmetropool die klassieke looks en avant-garde  doet samensmelten, lag aan de basis voor een mix van levendige kleuren, neutrale urban-chic tonen en varianten van licht tot donker rood. Wünderbaar!


“Voor de herfst stelden de designers rijke kleuren en opmerkelijke texturen voor,” vertelt Suzi Weiss-Fischmann, OPI Executive VP & Artistic Director. “De Germany Collection vult deze looks moeiteloos aan met uitblinkers van kleuren in verscheidene tinten van rood en bordeaux – het ‘nieuwe zwart’ van het seizoen. Saffier, olijfzwart en limoengeel verenigen zich met neutrale crèmelakjes in honing, taupe en nude roze.”

In praktijk ziet dat er zo uit:
L-R: BerlinThereDoneThat -  DankeShinyRed -  DeutschYouWantMeBaby -  DontPretzelMyButtons
L-R:  DontTalkBachtoMe -  EveryMonthIsOktoberfest -  GermanicureByOPI -  MyVeryFirstKnockwurst

L-R:  NeinNeinNeinOKFine -  SchnappsOutofIt -  SuziThe7Dusseldorfs -  UnforGretaBlyBlue
Wat mij betreft heeft OPI zich dit keer echt overtroffen wanneer het op de namen van de kleuren aankomt. Ik bedoel maar 'Dont Talk Bach To Me', hoe verzien je zoiets?
Mijn favorieten zijn 'Every Month Is Oktoberfest' en  'Germanicure By OPI' (misschien ook wel een beetje omwille van de naam ja :D)

Zoals altijd is er ook een mini-setje te koop, voor zij die nicht kunnen kiezen (spreek uit met een Duits accent a.u.b.)


Deze collectie is vanaf nu verkrijgbaar. 
'Ger-Minis', geniaal toch?!

Wat zijn jouw favoriete 'Nagellacke'? 

OPI Germany Collection €13,95/stuk
OPI Ger-Minis €17,90Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie