woensdag 12 september 2012

OPI | Astrid In Wonderland Exlusive OPI Shades


 Laat ik dit bericht beginnen met een mededeling van algemeen nut: gelieve onderstaande blogpost te lezen met een Antwerps-Amerikaans accent! Vandaag heb ik something special voor de Belgen onder ons. Niemand minder dan Astrid Bryan brengt -in samenwerking met OPI- een nagellaklijn uit!  Oh My God! Of ik daar blij van wordt? Of course darling! Hoewel ons Astrid soms wat capsones heeft, vind ik het nog wel een sympathieke madam. And you've got to love her style! Die heeft dus wel een chromed out, pimped out pussywagon hé !

Voor de Nederlandse dames die absoluut geen idee hebben wie Astrid Bryan is, kijk even naar onderstaand filmpje. Zo heb je meteen een idee van haar swagg.
Astrid vindt nagellak een belangrijk accessoire en is dan ook verreed als eerst Europese vrouw een samenwerking met OPI aan te kunnen gaan. De samenwerking resulteerde in vier glamoureuze, stijlvolle en zeer draagbare lakjes.
L-R: Chillin By The Pool - Go Nutty For Donutty - My Pimped Out Wonderland - Amazing Callifornia Love
Astrid over de verschillende tinten:

‘My Pimped Out Wonderland’ is het ultieme Astrid’s black. 
Dit shiny zwart is very rock-‘n-roll. 
‘Amazing California Love’ is een flatterend en pittig fuchsia, dat ik zelf zeer veel zal dragen.
 Deze kleur is ook het kenmerk van mijn kledinglijn. 
‘Go Nutty for Donutty’ vind ik een zeer elegante nude tint. 
De kleur verslankt je handen en verlengt de vingers. De naam is afgeleid van ‘donut’, één van mijn koosnaampjes voor John. 
‘Chillin by the Pool’  is een amazing zilverblauw, subtiel en very classy. 
De ideale kleur voor de feestdagen of om naar een feestje te gaan.


Amazing right?

De Astrid in Wonderland nagellakjes zullen vanaf half oktober verkrijgbaar zijn in België en zullen -zoals gewoonlijk €13.95 kosten. Ik heb dus nog anderhalve maand om te beslissen welke lakjes ik zal kopen. :D It's so hard  to choose!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie