zaterdag 22 september 2012

Moodboard | Fall

Ik voel aan mijn tenen dat de zomer er op zit! En dan heb ik het niet over één of ander zesde zintuig. Mijn teentjes hebben het gewoon nogal koud de laatste dagen. Meer zelfs: ze verschuilen zich in mijn fluffy 'wintersloefen'. Winter is het nog net niet: de herfst ging gisteren officieel van start. Ik ben meer een zomermens, maar wanneer ik de herstcollecties van diverse beautymerken bekijk, besef ik dat het zo erg nog niet is. Ik maakte alvast een moodboard -lees: droolboard- voor de komende maanden.

1. Guerlain - Rouge G De Guerlain L'Extrait 'Gourmandise'
Deze beauty van Guerlain mag dan wel niet meteen het meest verzorgende lipproduct van de komende maanden zijn, maar het is in elk geval één van de mooiste :) L'Extrait is een combinatie van een lipstick en een lipgloss. Een soort übergepigmenteerde liptint zeg maar. Perfect for windy days! en dan heb ik het over het weer!
Bij de parfumerie

2. Dior - Jungle Palette 'Golden Browns'
Een schattig oogschaduwpaletje met een uniek patroon en warme aardetinten. Dit spreekt voor zich, neen?
Bij de parfumerie

3. Guerlain - La Petite Robe Noire
Dit parfum is wat mij betreft al bijna even iconisch als pakweg Chanel N°5. Da's misschien een tikje overdreven, maar je snapt wel wat ik bedoel. Zwarte kersen, bessen en zwarte thee: het klinkt als een theekransje ergens eind oktober, maar het is slechts een greep van de geuren die je terugvind bij 'La Petite Robe Noire'.
Bij de parfumerie

4. Rituals - Geurkaars 'Under A Fig Tree'
Nu we het toch over theekransjes hebben: daar horen uiteraard kaarsen bij. Waarom dan niet meteen ééntje met een fruitige en toch warme geur, zoals deze van Rituals?
Bij Rituals

5. Belmondo - Portemonnee in Leopard/Black
Gewoon omdat deze beestig is en perfect past bij mijn 'luipaard-print' tas van River Island! Niet om mijn geld in te steken ofzo, want dat is op, nadat ik al vorige items geshopt heb :)

6. OPI - My Pimped Out Wonderland
Omdat nagellak nooit ver weg is en deze diepe zwarte tint de herfst nog intenser maakt. Jaja, dat klinkt nogal filosofisch hé!
Bij PlanetParfum

Welke beautyspullen kunnen deze herfst zeker niet ontbreken voor jou?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie