maandag 24 september 2012

MAC | Prep + Prime Transparent Fixing Powder


Dat ik graag investeer in degelijke basics, had je wel al begrepen. Aan een degelijk, tijdloos product, geef ik graag wat meer uit. Vandaar dat ik me eindelijk een Fixing Powder van MAC aanschafte. Het Prep+Prime Transparent Fixing Powder, is een poeder die je over je make-up/foundation heen doet om er voor te zorgen dat alles mooi blijft zitten en te voorkomen dat je gaat glitteren als een dicobol. Disco is immers sooo seventies!De verpakking van dit basic item is erg MAC, erg ... basic :) Een zwarte verpakking -MET glitter- en een spiegeltje. Hey, meer heb je ook niet nodig hé!

Ik koos voor een compacte versie, maar wie wil kan ook de 'losse' versie krijgen :) Het gepressed powder ziet er wit uit, maar eens het op de huid wordt aangebracht is het -zoals beloofd- transparant en onzichtbaar. Zelf vind ik het een heel fijn product en dat zowel in de letterlijke als figuurlijke zin van het woord.

Bovendien geeft dit product ook een mooi effect aan je make-up. Het heeft een natuurlijk, matterend effect en geeft niet de indruk dat je een dikke laag poeder op hebt. Ideaal dus voor een snelle eenvoudige afwerking!
Dit Prep+Prime Transparent Fixing Powder breng ik trouwens aan met mijn Bdelium Tools Powder Brush!


Welke product gebruik jij om je make-up te fixeren? 

MAC Prep+Prime Transparent Fixing Powder €21.50


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie