zondag 2 september 2012

MAC | Casual Colour - Lip & Cheek Colour 'Keep It Loose'

Toen ik vernam dat MAC een Online Store opende was ik door het dolle heen. Like: Oh My God! De lancering kwam een beetje plots, aangezien het nergens echt was aangekondigd. De Online Store was hoe dan ook meer dan welkom, aangezien het aantal MAC winkels en verkooppunten in België redelijk beperkt is. Daardoor loop ik vaak vele leuke producten uit limited editions mis. Zo ging het ook met de Casual Colour - Lip & Cheek Colours. Wanneer ik eindelijk een MAC winkel bereikt had, waren deze natuurlijk al lang uitverkocht. -zucht- Toen ik in de Online Store aan het rondklikken was, ontdekte ik dat ze daar wel te koop waren. #happydance

Voor ik het over de Casual Colour heb, wil ik het even hebben over de MAC Online Store. Die is erg overzichtelijk en bestellen gaat als een fluitje van een cent -of wat had je gedacht. In een mum van tijd kan je je winkelmandje vol gooien of een favorietenlijsje aanmaken. Het enige waar ik een probleem mee heb, is met het bestellen van een Pro Palette -zo'n leeg palette om te vullen. Dat lukt gewoon niet, ook al staat er niet dat het uitverkocht is. Iemand enig idee wat daar aan de hand is?
Betalen gaat dan weer wel zonder problemen -ook logisch. Je kan via Mastercard of Visa betalen, maar ook via een speciaal overschrijving-systeem. Dat valt het best te vergelijken met een online bankcontact betaling. Erg handig!
Voor snelle bestellers (voor 1 september was dat), waren de verzendkosten gratis -ja daar heb ik wel van geprofiteerd. In de toekomst zijn de verzendkosten boven €40 gratis. Iets wat volgens mij geen probleem kan zijn :) De leveringstijd ligt tussen twee en vier dagen. Ik plaatste mijn bestelling zondag en ontving mijn product donderdag. Persoonlijk vind ik dat vrij lang, maar ik ben te blij met mijn Casual Colour om me daar echt druk in te maken ;)


Casual Colour hu ...? Lip & Cheek hu...? Yeah hu, een creamy product dat je op je wangen en je lippen kan dragen. Can I get a 'whoop whoop' voor dit multi-inzetbare product!?

De Lip & Cheek Colour zit een klein glazen potje met een zwart deksel. Dit zien we wel vaker bij MAC terug komen. Het doet me meteen ook een beetje denken aan de 'Pout Polish' van Sleek.


Het product valt het best te beschrijven als een soort creamblush die je ook op je lippen kan aanbrengen -duh!
De Lip&Cheek Colour is redelijk romig en daarom ook eenvoudig aan te brengen met de vingertoppen. Het smeert goed uit en is ook goed te 'blenden'. Doordat het zo makkelijk aan te brengen is, heeft dit product ook een hoog handtas-gehalte. Meaning: hij is compact, maar toch ideaal voor een snelle touch-up van lippen en wangen.

Zelf vind ik deze beauty het mooist op m'n wangen. Hij geeft een natuurlijke blos en heeft ook een soort glowy effect. Iets wat ik zelf wel kan appreciëren. Op de lippen is hij wel ok, maar erg lang blijft hij niet zitten. Één, hoogstens twee uur blijft hij zitten -zonder iets te eten of te drinken. Bovendien voelen je lippen na een tijdje droog aan.

Algemeen gesproken ben ik wel tevreden over deze Lip & Cheek Colour. Meer zelfs: ik heb er een vriendje bij!

Shopte jij al online bij MAC?

MAC Casual Colour  Lip & Cheek Colour - Keep It Loose €21
online verkrijgbaar via www.maccosmetics.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie