dinsdag 18 september 2012

Lush | Tea Tree Water


Mijn huid en ik... we zijn niet altijd even goede vrienden geweest. In mijn tienerjaren had ik enorm veel last van acné en andere onzuiverheden. Ook nu heb ik af en toe wel een 'puistjes-dag' waarop ik het liefst met een grote papieren zak over mijn hoofd rondloop. Omdat dat niet mogelijk is -just imagine- grijp ik dan maar naar mijn 'wondermiddel': Tea Tree Water van Lush!

Tea tree staat bekend om de zuiverende werking en is de schrik van elke pukkeltje. De geur kan -net zoals de werking- dan ook erg agressief zijn. In het verleden gebruikte ik wel eens Tea Tree producten van The Body Shop, maar die waren dan weer te hevig voor mijn huid. Van vet naar krukdroog in twee dagen? No thank you! Maar dat Tea Tree Water van Lush? Dat mag er wel zijn!

Tea Tree Water zit in een standaard Lush flesje met een verstuiver. Je kan het Tea Tree Water gewoon op je gezicht sprayen -erg leuk in de zomer!- maar zelf hou ik er van om het op een wattenschijfje te spuiten. Nadat ik mijn gezicht gereinigd heb, dep ik het dan op de gevoelige plaatsen: de kin en de neus.

De geur is -in tegenstelling tot andere Tea Tree producten- niet hevig of overheersend. Pas wanneer je echt het wattenschijfje onder je neus houdt, ruik je Tea Tree. Tea Tree Water is geen wondermiddel dat er voor zorgt dat je onzuiverheden van de ene dag op de andere zomaar verdwijnen. Het is eerder iets dat je in kuur-vorm gebruikt. Wanneer je het zowel 's ochtends als 's avonds gebruikt merk je binnen de vier dagen een verschil. Het is dan ook niet slecht om Tea Tree preventief te gebruiken. 
I like! I like a lot!

Lush Tea Tree Water 100g - €5.45

Wat is jouw geheime wapen tegen onzuiverheden?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie