vrijdag 14 september 2012

Estée Lauder | Backstage op New York Fashion Week!


Sla een krant of magazine open, zet de radio of tv aan en daar is het : New York Fashion Week! Je kan er gewoon niet om heen! Elk jaar in september tonen de grootste ontwerpers en modehuizen hun nieuwe collecties voor de volgende lente. Een ware droom voor elke fashionista dus. Maar ook voor beautylovers zoals jij en ik, valt er heel wat moois te zien. Er wordt niet alleen nieuwe kledij getoond, maar ook nieuwe make-up collecties. Al voor het zesde seizoen op rij zorgde het Estée Lauder make-up team -o.l.v. Creative Makeup Director Tom Pecheux- dat de dertig modellen die de runway op gingen voor Derek Lam, er piekfijn uitzagen. Ook manicure Jin Soon Choi was van de partij. Zij en haar team namen de nagels van alle modellen onder handen. Met Estée Lauder stuff. Of course :)

De make-up looks die afgelopen zondag de catwalk sierden, worden door Tom Pecheux zelf omschreven als 'vrouwelijk, elegant en discreet'. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten die eerder een sheer effect hebben, maar toch de nodig shimmer bevatten. 

Voor de ogen ging Tom -Mag ik Tom zeggen?- aan de slag me de nieuwe Pure Stay-on Paints in 'Cosmic','Extreme Emerald', 'Halo' en 'Steel'. 

Ook op de lippen werden Pure Stay-on Paint gebruikt. We kijken hier naar een mengeling van 'Halo' en 'Pink Zinc'.

  © Estée Lauder

Op de nagels dragen de modellen -die bovendien gehuld zijn in prachtig kledij!- Pure Color Nail Lacquer in 'So Vain'. 

Al deze producten -en nog veel meer van dat moois!- ligt vanaf januari 2013 in de winkels. Dat duurt dus nog wel eventjes, maar ondertussen kan je toch al genieten van deze glamoureuze en draagbare looks.

Wat vind jij van deze looks van Tom Pecheux voor Estée Lauder?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie