vrijdag 28 september 2012

Dior | J'adore

Stel je voor: een zonnige dag, ergens begin mei. Het is ochtend en het gras dat je met blote voeten bewandelt is nog een beetje nat. Kan je je er iets bij inbeelden? Goed, dat is namelijk het gevoel dat je krijgt wanneer je 'J 'adore' van Dior gebruikt. Dat, en een fleugje luxe.


Hellow prettyness! Niet alleen ruikt het parfum amazing en fris, de verpakking is ook nog eens mooi en elegant. De lange hals van het dopje zorgt echt voor een luxegevoel. Hoewel de de rest van het flesje eigenlijk maar heel normaal is, is de stempel 'eyecandy' hier wel op z'n plaats.

Sinds het parfum in 1999 werd geïntroduceerd, zijn er reeds verschillende variaties op de markt. Zo kocht ik niet de klassieke 'Eau de Parfum', maar de 'Cologne Floral'. Deze is iets zachter dan het gewone parfum, maar bevat nog steeds de klassieke ingrediënten zoalamaranthout, muskus, mandarijn, orchideeën en viooltjes. Heel toevallig bevat deze geur dus ook iets van mijn lievelingsbloem -de orchidee. It's meant to be :)


Het is wel duidelijk dat dit magische parfum tot mijn favoriete parfums behoort. Niet verwonderlijk dat het ook in de top tien van de meest verkochte vrouwenparfums bij Ici Paris Xl staat :)

Zou dit iconische parfum ook jou kunnen bekoren?

Dior J'adore Colonge Floral 75ml  €75.49

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie