dinsdag 11 september 2012

Deauty | The September Issue

Ik hoop dat je er klaar voor bent, want eindelijk is het zover: de eerste beautybox in België is een feit! Ik vertelde eerder al over Deauty, maar nu kan je hem ook echt bestellen en ontdekken. Gisteren was het dan ook feest bij Muffins At Tiffany's HQ, want de allereerste Deauty box kwam  binnen. 


Uiteraard staan jullie allemaal te popelen van ongeduld en wil je het liefst weten welke goodies er allemaal in deze eerste Deauty box te ontdekken vallen. Maar zoals altijd wil ik het eerst even over de verpakking hebben. We hebben te maken met een soort 'Black Box Revelation', daar het om een volledig zwarte doos gaat. De binnenkant is dan weer voorzien van een leuke print met het logo van Deauty. In de doos ligt ook een soort van zwarte papiersnippers om de producten te beschermen tegen schokken en stoten.

De 'September Issue' van Deauty wordt vergezeld van bovenstaand kaartje. Het 'thema' van deze box zou je dus kunnen omschrijven als 'school', maar uiteraard hoef je niet naar school te gaan om van de producten te genieten :) 

De eerste Deauty Box bevat vijf producten, waarvan drie full size. Niet slecht als je het mij vraagt! 

Laat ik nu maar gewoon tonen wat er in zit, want stiekem scrolde je toch al verder! Clarins HydraQuench Intensive Serum 

Nuxe Micellaire Reinigswater met Rozenblaades FULL SIZE


L'Oréal Professionnel Mythic Oil FULL SIZE

Redken Full Effect 04 Nourishing Mouse

Essie 'Size Matters' FULL SIZE
Zoals je kan zien zitten er echte klassiekers tussen, net zoals het Deauty team vooraf beloofde. Er is gedacht aan het haar en het gelaat, maar het nagellakje vind ik wel een leuk extraatje. Laat dit het begin van een mooi verhaal zijn :)

Wie ondertussen nog enthousiaster is dan vorige keer kan zich nu abonneren op Deauty. Momenteel zijn er twee soorten abonnementen:

Het maandelijks abonnement dat op elk moment opzegbaar is. Daarvoor betaal je 15€ per maand (inclusief verzending)
Het jaarabonnement van 165€ voor 12 maanden. Dan krijg je dus 1 Deauty gratis!

Voor meer info en antwoorden op -bijna- al je vragen kan je terecht op deauty.be .


Ben jij klaar om al deze fijne producten te ontdekken?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie