zondag 16 september 2012

Bourjois | Magic Nail Polish Remover


Dat ik gek ben op nagellak, had je waarschijnlijk al begrepen. Wat is nu een nagellakje meer of minder hé? Maar als je je nagels lakt, moet dat er na enige tijd ook terug af. Ik gebruikte ondertussen verschillende nagellakremovers, maar was nooit echt onder de indruk. In tegendeel! Veel removers bevatten acceton of andere agressieve bestanddelen, die je nagels uitdrogen. #notgood Toen Bourjois met een 'Magic Nail Polish  Remover' op de markt kwam, was ik dan ook een beetje sceptisch. Was dit het zoveelste 'wondermiddel' of was het serieus een gat in de markt?

Het concept van deze nail polish remover, is hetzelfde als dat van de Sephora nagellakremover. Je stopt je vinger in een sponsje dat doordrongen is van de remover, laat hem enkele seconden zitten of draait er een beetje mee -ik besef dat dit dubbel kan klinken, maar probeer je daar vooral niet op te focussen!- et voila: je nagellak is er af! In theorie...

...en in praktijk! Ik had het niet verwacht, maar ik was wel serieus on de indruk van dit product! In letterlijk elke seconden is je nagellak er af. Like: OMG!

Niet alleen werkt dit product ongelofelijk goed en snel, maar het is ook nog eens nagel-vriendelijk. Zo bevat het geen aceton of parabenen, maar wel voedende amandel olie. Bovendien zou de remover ook nog naar rood fruit en vanille ruiken, maar daar is weinig niets van te merken. Op zich komt er weinig geur vrij, maar wanneer je echt met je neus boven het potje hangt -iets wat ik niet zo vaak doe- ruik je de geur van ... nagellakremover :)

Dit product wist me aangenaam te verrassen. Alleen daarom al verdient het een eervolle vermelding :) Dat het ook nog eens fantastisch werkt is mooi meegenomen. Ik verwacht dat deze enkele maanden meegaat, maar nadien koop ik hem zeker opnieuw!

Gebruikte jij deze Magic Nail Polish Remover al?

Bourjois  Magic Nail Polish Remover €7.99


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie