maandag 13 augustus 2012

Win | L'Oréal BB Cream !


Dat ik fan ben van de BB Cream van L'Oréal wist je waarschijnlijk al. Hij was voor mij de overduidelijke winnaar van de BB Battle en hij kwam ook terug in de post waarin ik het over mijn 'rebuys' had. Het toeval wil dat ik kort nadien te maken kreeg met een waar noodgeval -uhu- en er nog eentje moest kopen. In mijn haast kocht ik helaas een BB cream voor een medium getinte huid, terwijl ik zelf eentje nodig heb voor een lichte huid. Oh drama! Hoewel ik zelf dus niet veel kan aanvangen met de BB Cream voor de 'medium skin tone' leek het me zonde om hem zomaar weg te zwieren. 

Ik werd me snel bewust van mijn 'miskoop', waardoor ik hem ook niet gebruikte. Dames en heren, je kan dus een gloednieuwe BB Cream winnen!

Om te winnen volg je gewoon het volgende stappenplan :)

1. Volg me via Bloglovin of GFC -gebruik hiervoor de links in de sidebar
2. Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres en vermeld duidelijk dat je de BB Cream wil winnen

3. Volg me via Twitter en tweet volgend bericht: "Volg @Muffinsofie en win een L'Orèal BB Cream! Meer info via muffinsattiffanys.blogspot.be RT=lief"
4. Vind Muffins At Tiffany's leuk op Facebook

Stap 3 en 4 zijn optioneel, maar ze zorgen elk wel voor een extra kans om te winnen!

Tot maandag 20 augustus -20u- kan je deelnemen. De winnaar wordt vervolgens uitgeloot en ontvangt een e-mail op dinsdag 21 augustus. 

Succes!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie