dinsdag 7 augustus 2012

The Body Shop | Moringa Body Mist


Mijn eerste kennismaking met The Body Shop, was meteen ook de eerste keer dat ik de geur van de Moringa bloem rook. Ik herinner me nog goed hoe gek ik was op de frisse Body Butter. Eerlijk gezegd: ik was de geur een beetje vergeten. Nu, zoveel jaar later herondek ik de geur, dankzij de Body Mist met Moringa! And guess what? It still smell amazing!

"Een 'BodyMist', wat is dat eigenlijk?"
Een BodyMist kan je vergelijken met een eau de toilette, of een parfum. Het grote verschil is de intensiteit van de geur. Een BodyMist is namelijk erg licht en daardoor net iets subtiel dan een gewoon parfum. Je kan de geur daarom makkelijk over je hele lichaam heen sprayen -ja, want het is een body - mist... zonder dat men je van kilometers ver ruikt.

TheBodyShop heeft de BodyMist's al een hele tijd in hun vaste collectie, maar onlangs werden ze vernieuwd. Ze hebben nu een mooie glazen flesje en zijn in meerdere geuren verkrijgbaar. Of we daar blij mee zijn? Off course we are!

De BodyMist met Moringa is niet meteen een typische geur voor de zomer, maar wel erg fris. De geur is ook niet te intens, waardoor deze zeer geschikt is om tussendoor op te spuiten.

Wat is jouw favoriete geur van The Body BodyMist's?

The Body Shop Body Mist €9Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie