vrijdag 31 augustus 2012

Random | Instagram Diary #004


Hello friday! Dit is de laatste dag van de week en meteen ook de laatste dag van de maand! #whoopwhoop Naar goede gewoonte geef ik jullie aan het einde van elke maand een Instagram-overzicht van die maand. Deze maand maakte ik niet echt iets bijzonders of ongewoons mee, maar dat wil niet zeggen dat ik niet kon genieten van de kleine dingen in het leven -ja dit klinkt erg cliché, I know. Without further ado, a selection of my Instagram photo's :)

1. Hibicus - Deze mooierd bloeide in onze woonkamer! 2. Nothing Mousie Bout It - eindelijk is hij van mij! De review van dit pareltje vind je hier terug. 3. Voor het slapen gaan... - Mijn TBS Dreamy Pillow & Body Mist en de Rituals handcream: can't live/sleep without them! 4. Pink Color Bug - Hoewel mijn eerste bevinding over de Kevin Murphy Color Bug niet zo positief waren, besloot ik het nog eens te proberen. Een halve bus Elnett later bleef het toch al een beetje beter zitten :)

5. Armswagg - just armswagg :) 6. Coca Cola Cherry - Ik wist niet dat je deze nog kon kopen in België, maar ontdekte hem dus heel toevallig bij Delhaize #happy 7. Hello Kitty ! 8. Waterballonnen - Plots was het stralend weer en waren er hoge temperaturen. Dan moet een mens al eens creatief zijn in het zoeken van verkoeling hé :)

9. Bootje varen - Nu we het toch over warm weer hebben ;) 10. Home made lemonade - Lunch tijdens de beautymeet van enkele weken geleden! 11. Bunnies! Met de konijntjes en de poes naar de dierenarts voor een check-up. Konijnen werden zonder meer goedgekeurd, maar de poes moest enkele spuitjes krijgen. Nu is ze weer helemaal de oude. 12.Minty Glitter Nails -favorite combo :)

Wat hield jou zoal bezig in augustus?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie