donderdag 9 augustus 2012

OPI | Nothing Mousie 'Bout it


Toen OPI bekendmaakte dat het een collectie ging brengen rond de Disney-heldin Minnie Mouse, moest ik me inhouden om niet door de kamer te dansen. Serieus: hoe geniaal zag die collectie er wel uit?! Ik moest en zou dan ook zeker één lakje van deze collectie hebben: Nothing Mousie Bout it. Ik ben daarmee misschien wel heel voorspelbaar, but I don't care! Helaas bleek het niet zo eenvoudig te zijn om dit pareltje te vinden. In alle Planet Parfum filialen die ik bezocht -in België wordt OPI voornamelijk bij Planet Parfum verkocht- was het ofwel lakje uitverkocht ofwel kwam de collectie er gewoon niet binnen. Ik besloot uiteindelijk dan maar om op eBay te kijken. Dat bleek duidelijk een beter plan te zijn :)

Enkele dagen na m'n bestelling zat de onwaarschijnlijk schattige topcoat al in de brievenbus. #happydance
Nothing Mousie Bout it, is een soort topcoat met hartvormige confetti -pink off course. Het lakjes bestaat uit   roze glitters en hartjes. Hierdoor heeft het wel een erg hoog 'diva-gehalte', maar dat stoort me niet :D

Het lakje is erg dun en niet zo eenvoudig om aan te brengen. De glitters vormen geen probleem, maar de hartjes blijven gewoon op het kwastje hangen. Very annoying :( Gelukkig heb ik er een 'oplossing' voor gevonden. 
Wanneer je je kwastje in Nothing Mousie Bout it doopt, haal je de hartjes er voorzichtig af met een tandenstoker. Met de overige glitter kan je gewoon je nagels lakken. Onmiddellijk daarna -wanneer de lak nog nat is!- breng je voorzichtig de hartjes aan.
Het klinkt misschien wat omslachtig, maar eens je bezig bent gaat het vrij vlot. Tenslotte ziet het er wel erg mooi uit!

Op bovenstaande foto bracht ik eerst nog een sheer roze lakje aan als basis. Hiervoor gebruikte ik Otherwise Engaged van OPI. Later droeg ik Nothing Mousie Bout it ook nog een keer samen met Karl Says Très Chic. Je kan er m.a.w. lekker mee experimenteren. Afhankelijk van het lakje dat je als basis gebruikt, krijg je telkens een heel ander effect. 

Het verwijderen van dit überschattig lakje is helaas echt wel een pain in the *ss - of wat had je gedacht. Glitterlakjes zijn steeds moeilijk te verwijderen en deze is daarop helaas geen uitzondering. 
Zowel het aanbrengen als het verwijderen van dit lakje verlopen dus een beetje moeizaam, maar eens het op je vingers zit, ben je een aantal dagen Minnie-proof :) Ain't that what we all want? ;)

OPI Minnie Mouse Vintage Collection - Nothing Mousie Bout It €13.95

Heb jij al een Minnie-cure gehad?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie