donderdag 23 augustus 2012

MAC | Paint 'Bare Canvas'

In mijn laatste shoplog vertelde ik al over mijn aankoopjes bij MAC. Ik kocht er een Paint , die ik als oogschaduwbasis zou gebruiken. Ik was eigenlijk van plan een Paintpot te kopen, maar ik kon geen enkele tint vinden die bij me paste. De ene was te shimmery, de andere te donker en uiteraard was er ook één die te licht was. Toen de MUA me 'Bare Canvas' toonde, was ik onmiddellijk overtuigd. De kleur was niet beschikbaar in een Paintpot, maar wel in een 'Paint'.

Paints zijn net als paintpots, maar dan creamy en vloeibaar. Een beetje als dikke foundation, als verf zeg maar :)  Ook de verpakking heeft iets weg van een tubetjes olieverf. Het tubetje is eenvoudig, maar tegelijkertijd stijlvol. Typisch MAC dus :)
Door de gekleurde rand aan de zwarte tube, zie je ook makkelijk om welke kleur het gaat.

Het product zelf is, zoals ik al zei, te vergelijken met dikke foundation of vloeibare concealer. Kan je je er iets bij voorstellen?
De Paint is makkelijk aan te brengen met de vingers en smeert goed uit. Hij zorgt ook voor een medium dekking, waardoor je deze Paint in tijden van nood ook als concealer zou kunnen gebruiken. Al is hij daarvoor misschien net iets te droog.


'Bare Canvas' matched fantastisch met mijn huidskleur. Bovenstaande swatch maakte ik op m'n hand, maar op m'n gezicht is het verschil tussen deze paint en m'n huid haast niet te zien.
Hoewel 'Bare Canvas' officieel een matte finish heeft, vind ik dat hij toch nog redelijk glossy is op m'n huid. Niet shimmery of heel opvallend, maar dus toch niet volledig mat :)


Oh ja: als oogschaduwbasis doet hij het dus ook prima hoor :D

Gebruik jij een MAC Paint(Pot) als oogschaduwbasis?
MAC Paint 'Bare Canvas' €19

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie