zondag 5 augustus 2012

Jewelry | In My Dresser #0125


Wie Muffins At Tiffany's al langer volgt, weet dat ik een grote fan ben van In My Dresser. De Nederlandse webshop verkoop kick-ass accessoires en juwelen aan betaalbare prijs. Ik plaatse al meerdere bestellingen en was er altijd ontzettend blij mee. Onlangs vernieuwde ze hun webshop. Alles ziet er nu nog meer fancy uit dan voordien, wat het online shoppen alleen maar aangenamer maakt. Na uren kwijlen op verschillende fantastische juwelen, slaagde ik er uiteindelijk toch in een selectie te maken. Want to see what I got?

Laat ik het eerst nog even hebben over de verpakking van mijn bestelde goodies. Voordien kwamen die in een eenvoudig kartonnen doosjes en was elk juweel individueel verpakt met bubbeltjesplastiek. Op zich niet verkeerd, want alles was veilig verpakt. Sinds de nieuwe webshop er is, zien er ook de verpakkingen er luxueus uit. Uiteraard komt je bestelling nog steeds in een kartonnen doosje, maar dit keer zit alles ook nog eens in een leuk papiertje. Tenslotte worden de juwelen netjes verpakt in een bubbeltjesplastiek EN een leuk stoffen zakjes. I like!
De nieuwe webshop heeft wel één klein 'nadeel'. Indien je een account had bij de vorige webshop, kan je die niet meer gebruiken. Je dient dus een nieuwe account aan te maken. Gelukkig is dit 'probleem' binnen de twee minuten opgelost :)

You still want to see what I got, right? ;)
Triangular Statement Post Earrings - €9.90
Deze 'Eighties looking' earrings stonden al een hele tijd op m'n wishlist. Ze zijn redelijk groot, waardoor ze ook erg opvallend zijn. Het paar dat ik koos bestaat uit goud en zwart, maar niet getreurd: ze bestaan ook met neon roze en neon geel #voordeliefhebbers .

Angel Wings Ring Bronze - €5.90
Toen ik deze ring zag, was ik onmiddellijk verliefd! Het is een nogal grote ring en daardoor iets minder draagbaar voor een doordeweekse dag, maar wanneer je naar feest moet, is dit echt een eye-catcher! It's just so...pretty!


Surprise! 
Ik bestelde nog een juweel, maar dan als verrassing voor een vriendin van me. Je snapt wel dat ik dit even niet op het Wereld Wijde Web zet :) -she might be reading this

De lieve mensen van InMyDresser waren ook nog eens zo lief om er een kleinigheidje bij te stoppen :)
Moustache ketting!

They know me so well :) 
Toen ik daarnet nog even snel rondkeek op de webshop, zag ik dat zowat alles wat ik bestelde uitverkocht is. Indien je zelf een gelijkaardige bestelling wil plaatsen, zal je dus even moeten wachten. In afwachting kan je natuurlijk andere blingshizzel bestelling ;)


Bestelde jij al eens bij InMyDresser? Would you?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie