woensdag 15 augustus 2012

Inspirational | Pied de poule


De laatste tijd ben ik helemaal into pied de poule. Je kent het wel, dat classy zwartwit patroontje dat menig fashionista onmiddellijk aan Coco Chanel doet denken. Mademoiselle Coco ligt dan ook aan de basis van dit 'kippenpoten' patroon. Ondertussen werd het wel gekende patroon ook door andere modehuizen en ontwerpers gebruikt en vond het zelfs de weg naar de grotere winkelketens. Tot mijn grote vreugde mogen we komend modeseizoen een overload aan pied de poule verwachten. Om jullie alvast in de sfeer te brengen, wijd ik de post van vandaag integraal aan de hippe kippenpoten!

Zoals ik al zei, was het  het stijlicoon der stijliconen- Coco Chanel die er voor zorgde dat het pied de poule hotter than hot was. Coco -a.k.a Gabrielle- stierf in 1971, maar de kippenpoten leefden voort! Onder meer bij de queen of fashion Anna Dello Russo,

Ook fictief stijlicoon Blair Waldorf hult zich graag in pied de poule.

And off course kon ├╝verdiva Lady Gaga niet achterblijven. Maar euh... mag het dan ietsje meer zijn?

Da's misschien een beetje veel van het goede. Of ligt dat aan mij? :D

Dita Von Teese, Selena Gomez en Kim Kardashian dragen de kippenpootjes toch met meer stijl. Al flirt Kim hier wel een beetje met de grens en met nog een hele boel andere dingen.

Persoonlijk vind ik dat Waldorf en Gomez er het best in geslaagd zijn hun pied de poule item te combineren. Een hele outfit zoals die van Anna en Ditta zie ik me persoonlijk nog niet dragen....

Kunnen we jou komend seizoen ook betrappen met een pied de poule item of horen kippenpoten volgens jou thuis in een kippenhok?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie