maandag 27 augustus 2012

Essence | Colour Art Pigments


Het was al een hele tijd geleden dat ik nog bij Kruidvat was, maar toen ik las over deze losse pigmenten van Essence, besloot ik om eens langs te gaan. Losse pigmenten kunnen soms tricky zijn, waardoor ik ze niet zo vaak gebruik. Maar toen ik al die mooie kleurtjes samen zag, kon ik het onmogelijk laten om er zomaar voorbij te lopen. Ik koos twee tinten -niet degene die het makkelijkst te combineren zijn, maar degenen die ik het 'schattigst vond- en ging vrolijk aan het swatchen.


Mijn oog viel onmiddellijk op 'Be my brightsmaid'. Dit is een crèmekleurig pigment met een fijne shimmer. Ideaal als highlighter dus! Ook de naam van dit pigment vind ik erg fijn. Ik stel er me meteen een heel huwelijk bij voor :D En dan heb ik het nog niet gehad over die subtiele woordspeling ;) De naam doet de kleur zeker eer aan!


'Miss Piggy's lollipop' is een Barbie-roos pigment, eveneens met shimmer -net zoals alle Colour Art Pigments trouwens. Dit pigment heeft een hoge 'instant-vrolijk' factor. Check hoe schattig die kleur is! Ik heb totaal geen idee hoe/waar/wanneer ik deze ga dragen, maar hey it's so cute!

De pigmentatie van deze pigmenten -humhum- mag er ook wel zijn.
Bovenstaande foto doet 'Be my brightsmaide' geen eer aan. Hoewel hij even gepigmenteerd is als 'Miss Piggy's lollipop' lijkt hij erg flauw, maar niets is minder waar. The camera just doesn't love him :(
Maar zoals je ziet, die 'Miss Piggy shizzel' mag er best zijn!

Essence Colour Art Pigments 'Be my brightsmaide' - 'Miss Piggy's Lollipop' €2.59
Voegde jij al enkele Colour Art Pigments toe aan je stash?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie