woensdag 1 augustus 2012

EOTD | Peach Shimmer

Toen ik jullie voorstelde aan de Color Tattoo's van Maybelline New York, beloofde ik een look met Eternal Gold. Tadada, hier is hij :D Naast de Color Tattoo in Eternal Gold, gebruikte ik ook enkele peachy tinten op m'n oogleden. Verrassend genoeg zijn deze niet afkomstig uit één of ander zomers oogschaduwpalette, maar wel van uit het Sleek Glo palette in Peach Shimmer. What's in a name? ;)

Een blush doe je op je kaken, een lipstick op je lippen... Maar moet dat echt? Ik vind het best leuk om af en toe eens iets anders te doen. Wanneer ik bijvoorbeeld vind dat mijn gezicht er maar grijs uitziet, maar ik heb enkel een lipstick bij, durf ik best de lipstick gebruiken op m'n wangen. Even 'blenden' met de vingertoppen, et voila! 

Hetzelfde dacht ik dus ook wanneer ik het Glo pallete van Sleek in Peach Shimmer niet aanbracht op m'n wangen, maar op m'n ogen.  Het palette bevat één neutrale highlighter, twee bruine tinten en twee peachy tinten. Ik gebruik ze vaak samen op m'n wangen en vooral nu het zomer is, kan ik hem niet missen. Een volledige review van het Sleek Glo Palette, kan je hier terugvinden. 

Als basis voor deze ooglook gebruikte ik dus de Color Tattoo in Eternal Gold. Onder m'n wenkbrauw en in de binnenste ooghoek bracht ik de neutrale en meteen ook de lichtste kleur uit het Peach Shimmer palette aan. In de arcadeboog gebruikte ik de donkerste -bruine- tinten om iets meer definitie aan de vorm van m'n oog te geven. Op het buitenste deel van m'n bewegend ooglid -snap je?- bracht ik de peachy kleurtjes uit het palette aan.
Het leuke van deze look is dat je alles makkelijk met de vingertoppen kan doen. Lekker snel :)
Tot slot maakte ik ook nog een klein wing. Hiervoor gebruikte ik de Maybelline New York Master Precise Liquid Liner. Of course gebruikte ik ook nog mascara. As usual  koos ik voor de Essence 'Get Big Lashes' Volume Boost mascara #cheap

Gebruik jij wel eens een make-up product voor een heel andere reden dan het eigenlijk bedoelt is?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie