vrijdag 3 augustus 2012

Dior Rouge | Angèlique Beige


In m'n Instagram overzichtje van de maand juli, kon je hem reeds zien: mijn eerste Dior lipstick :) Ik was er erg blij mee. -duh! Ik vond hem toevallig in een 'sales bakje' dat ik aan het doorsnuffelen was bij Galeria Inno. Enkele weken terug vond ik ook nog een YSL lipstick in de sale. Ik denk dat ik er een soort zesde zintuig voor ontwikkeld heb :D Vanaf nu kan je me ook inhuren voor het opsporen van dure lipsticks tijdens de solden. -just kidding.

Maar goed we wijken af. De enige reden waarom je dit nog leest, is omdat je de lipstick zelf wil zien, nietwaar? :D Sta mij toe het toch nog even te hebben over de verpakking.
De rechthoekige zwarte huls met zilver detail, heeft namelijk een erg origineel dop. Bovenaan zie je immers de initialen 'CD' in een soort hologram -geen idee of dat de correcte benaming is. In het zonlicht ziet dit er echt adembenemend uit! De looks van Rouge Volupté lipsticks van YSL hebben zijn zonder meer een stuk indrukwekkender, maar de huls van deze Dior Rouge lipstick mag er best zijn :)

Angèlique Beige is een nude kleurtje met een creamy finish: goed dekkend, maar ook een tikje shinny. Op de lipstick staat in bas-reliëf 'Dior' te lezen. Hiervan werd ik wel vrolijk :) Het geeft weer zoiets extra hé?


De pigmentatie is redelijk goed en de lipstick voelt erg fijn aan. Ik heb zeker niet het idee dat hij mijn lippen uitdroogt, maar ik ken wel lipsticks die beter hydrateren. Angèlique Beige is een nude kleurtje met een roze ondertoon. Op de foto lijkt hij erg glossy, maar dat is allemaal te wijten aan de flits -boe voor de flits!
Door de houdbaarheid ben ik wel een beetje teleurgesteld. Na een tweetal uur is er haast niets meer van die engelachtig beige te zien. Laat staan dat je dan nog iets drinkt of eet. Beetje jammer dus.

Normaal betaal je voor dit lieve nude kleurtje zo'n €34.85. Maar doordat ik hem in de sale kocht en er 30% afging, kwam dat nog op €24.39. Maar mijn lieve mama heeft ook Galeria Inno Advantage kaart, waardoor er nog eens 10% afging. Daardoor rekende ik af op €21.95 :) #happydance

Welk(e) beauty-item(s) kocht jij in de sale?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie