zaterdag 25 augustus 2012

Deauty | De eerste Beauty Box in België


Praise the lord, want eindelijk is het zover: wij Belgen krijgen eindelijk een Beauty Box! Ik vertelde al eerder over de Glossy Box, maar die laat duidelijk op zich wachten -foei! De plannen van Deauty -Discover Beauty- zijn dan weer wel voor de nabije toekomst. Al vanaf volgende maand -september that is!- kan je je abonneren. Sta mij daarom toe dat ik jullie even uitgebreider voorstel aan Deauty, de eerste Beauty Box in België!

Deauty herkent het probleem van menig beauty-addict: zoveel leuke spullen, zo moeilijk om een goede keuze te maken -zuch. Daarom biedt Deauty zijn abonnees maandelijks vier tot zes producten -voornamelijk travelsize- om te testen en beter te leren kennen. En dan hebben we het niet over de eerste beste producten. Abonnees wordt namelijk 'het neusje van de zalm' beloofd. 
Ik citeer : 
We maken een selectie uit de grote internationale merken, de nichemerken, de nieuwste trends en de tijdloze classics - en delen vervolgens onze aanraders met je.

Eergisteren maakte Deauty ook al enkele partners bekend...


Goed, ik ben overtuigd! Helaas is het dus nog even in spanning afwachten :(
Wie net als ik helemaal nieuwsgierig is geworden en af en toe wel een soort 'sneak peek' wil, kan Deauty ook terugvinden via Facebook en Twitter. Uiteraard kan je ook terecht op www.deauty.be.

Deauty-De eerste Beauty Box in België!- 15€/maand (inclusief verzendingskosten)


Are you excited? ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie