zondag 19 augustus 2012

BeautyMeet | Antwerpen 180812

Hoewel ik gisteren alle moeite van de wereld deed om niet weg te smelten, slaagde ik er toch in een treinrit naar Antwerpen te overleven. De terugreis verliep iets moeizamer -of wat had je gedacht- maar goed, I made it back home! De reden voor mijn tripje naar A-town was een beautymeet met een tiental bloggende beauties. Best wel spannend, aangezien ik een groot deel enkel kende via hun blog en via twitter. Place to be: Starbucks -off course. Eenmaal we elkaar gevonden hadden -wat vrij vlot ging- bleek het al snel te klikken. Na een frisse frappuccinno waren we klaar voor een heerlijke dag beautyshoppen!
Aanwezige beauties: Stamatia, Lisha, Freya, Roxanne, Eva, Elien, Kelly, Liesbeth, Hanne, Inge et moi. We bezochten zowat elke parfumerie / beautyshop in de buurt van de Meir. Daarmee bedoel ik o.a Planet Parfum, Ici Paris XL, Lush, Galeria Inno, Cosmeticary, Shu Uemura, Parfuma, Cosmeticary, MAC,...Yes yes, it was very nice :) We maakten ook nog enkele tussenstops bij River Island en Forever 21. Kwestie van ook aan ons fashiongehalte te werken :)

Mijn eerste aankoop die dag was bij Lush.
Lush - Tea Tree Water €5.45
Ik kocht er het 'Tea Tree Water', een toner voor een huid met onzuiverheden. Hoewel mijn huid op dit moment best ok is, hebben we in het verleden samen al slechtere tijden gekend. Het zou me niet verbazen mocht er in de toekomst weer sprake zijn van 'verstopte poriën', vandaar dat ik besloot dit handige watertje mee te nemen. 

Vervolgens 'moest' ik ook het één en ander kopen bij Galeria Inno. Mijn moeder had me namelijk opgedragen haar een flesje 'J'Adore' mee te nemen -alsof dat zo'n opgave is. Vervolgens kocht ik ook 'Girl Meets Pearl' van Benefit, aangezien dat mijn favoriet product ever is en ik het bijna op heb :) #backup
Dior J'Adore L'eau Cologne Florale €75.49
Benefit - Girl Meets Pearl €29.10
Dankzij mijn Advantage-kaart en een paar kortingsbonnen rekende ik af op 76 something euro, waardoor ik Girl Meets Pearl dus gratis had :) #goodjob #alzegikhetzelf

Tenslotte had ik ook iets nodig bij MAC -ja ik had het echt nodig :)

MAC - Prep+Prime transparent fixing powder €21.50
Tot nu gebruikte ik een transparant fixing powder van Catrice, maar nu koos ik dus voor MAC. Maar zeg nu zelf, zo'n poeder heb je toch echt nodig? ;)

MAC - Paint Bare Canvas €19

Mijn oogschaduwbasis van Benefit was ook helemaal op -echt op, zoals 'het ligt al in de vuilbak'-op - dus ik had ook echt een nieuwe basis nodig! Ik besloot dit keer voor Paintpot van MAC te kiezen. De kleur die het beste bij m'n huid paste, was helaas niet meer voorradig. De 'vloeibare' versie daarentegen wel. Uiteindelijk ging ik dus met een Paint in Bare Canvas naar huis. 

Bij Shu Uemura vond ik ook nog een leuke poederkwast, maar ik besloot hem toch niet mee te nemen... Iets waar ik nu natuurlijk al spijt van heb #grmbl


Oh zei ik al dat ik een tas kocht bij River Island?
River Island 'sjakkos met luipaardprint' €45 

No comment... :)

Van alle producten uit deze post mag je de komende weken een uitgebreide review verwachten, met uitzondering van 'GirlMeetsPearl'. Die review kan je hier lezen.

Welke beautyspulletjes shopte jij zoal de laatste tijd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie