zaterdag 14 juli 2012

YSL | Rouge Volupté

In deze en deze shoplog konden jullie al zien dat ik mezelf getrakteerd had op een  mini portie YSL. De 'Rouge Volupté' lipsticks zijn niet alleen bekend en berucht om hun looks #eyecandy , maar ze zijn ook nog eens geweldig om je lippen te dragen. 'Silky - sensual - radiant lipstick'... yes please!

Laat ik beginnen met de lipstick die je het eerst zag voorbij komen: 9 - Rose Caresse. 


Rose Caresse is een hele draagbare roze kleur: niet opvallend, maar het is toch duidelijk dat je een mooie lipkleur draagt. Hij doet me een beetje denken aan TeaRose van NYX, maar dan de roze versie - does that make any sense? Vervolgens stootte ik op 29 - Rose Opéra. 
Deze kleur is niet iets feller en lichter dan Rose Caresse. Het is net geen Barbie roze kleur. Het is eerder iets voor het meer gesofisticeerde -onbekende- zusje van Barbie. See what I mean?


De 'Rouge Volupté' lipsticks van YSL zijn erg creamy en gepigmenteerd. Serieus: van de minste aanraking tussen de lipstick en mijn lippen geeft hij kleur af. Echt amazing! De lipsticks blijven best lang zitten. Een hele dag ofzo :) De intensiteit neemt natuurlijk wel af, maar je blijft zien dat je lipstick op hebt.
Een leuk extraatje is niet alleen dat ze er erg fabulous uitzien, maar ook dat ze erg lekker ruiken. Ik meen een soort perzikgeurtje te herkennen. Het doet me een beetje denken aan van die SpiceGirls lolly's waarbij er in het midden een kauwgom met perziksmaak zat :) Allemaal heel boeiend hé

Wie de YSL Rouge Volupté experience zelf wil beleven betaald daarvoor €27.90 ... of je koopt ze in de solden, zoals ik ook deed :) Maar dan moet je wel nu gaan. Ik zei: NU!

YSL Rouge Volupte Silky Sensual Radiant Lipstick - €27.90.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie