donderdag 12 juli 2012

Vichy | Neovadiol Lumiere


'Ik heb een BB cream van Vichy gekocht!' Met die woorden kwam mijn moeder op een dag thuis van de apotheek. 'Allé er staat wel niet op de verpakking dat het een BB cream is, maar dat stond wel op de stand in de winkel.' Ik spitste mijn oren en gaf mijn ogen de kost: wat had mama-lief nu weer gekocht? Het werd al gauw duidelijk dat dit een product was speciaal voor vrouwen met een 'rijpere' huid. Niet te min vond ik het wel iets interessant. Toen ik mama vroeg of ze haar bevindingen over de 'Neovadiol Lumiere' cream van Vichy met mijn lezers wou delen, reageerde ze dan ook positief. Vandaag lezen jullie dus het resultaat van een moeder-dochter samenwerking :)

Na wat zoeken op het WereldWijdeWeb, kom ik er achter dat dit product inderdaad als BB cream wordt omschreven. Maar dan wel als een BB cream voor vrouwen in de menopauze. Ja, zulke BB creams moeten er ook zijn natuurlijk!
Wie zich afvraagt wat een BB cream precies is, kan beter eerste deze post lezen. Dan wordt alles meteen duidelijk :)


Vichy omschrijft de 'Neovadiol Lumiere' als volgt:

Néovadiol Lumière is the 1st anti-aging BB Cream (Beauty Balm) for mature skin. 
Developed for every woman looking to fight against the skin symptoms that appear during menopause, including loss of skin density, structure and dullness.
This hybrid product offers advanced anti-aging efficacy + immediate skin perfecting coverage.


Vrij vertaalt wil dat zeggen dat dit de eerste anti-aging BB Cream is voor een rijpere huid. Hij zorgt ervoor dat de symptomen van de menopauze worden bestreden, waaronder een slappe huid en de veranderende structuur van de huid. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat oneffenheden in de huid worden gecamoufleerd.
Het product bevat ook geen parabenen, wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Je moet weten dat mijn moeder een enorm lastige huid heeft. Hier droog, daar vet en tussendoor komen er ook nog eens die symptomen van de menopauze bij. Ze probeerde al verschillende crèmes en 'wondermiddeltjes' maar tot nu toe zonder veel succes. Enkel de Nivea Soft crème kon haar huid een beetje opknappen, maar die doet natuurlijk niets voor de oneffenheden in je huid.

Net zoals mijn moeder, stond ik aanvankelijk een beetje sceptisch tegenover dit product. Waarom zou het dit keer wel werken?
Maar het leek wel alsof haar gebeden beantwoorden werden, want dit keer was het echt een schot in de roos! "Ik merk dat mijn huid er gezonder uitziet en ook mijn droge plekken zijn minder droog. Ze zijn niet helemaal weg, maar het is wel veel beter."
Als ik vraag wat ze er dan zo goed aan vindt, krijg ik volgende antwoord: "Het is niet te dik of te dun, het smeert goed uit, het is niet vet en mijn huid knapt er van op."
Je hoort het, niets dan lof over de Neovadiol Lumiere - a.k.a de BB Cream van Vichy.

Ik weet niet precies wat de gemiddelde leeftijd van mijn lezers is, maar ik gok er op dat die niet meteen aan de slag kunnen met deze BB Cream. Niet te min, weet je nu wat je je moeder kan aanraden, of waarmee je haar kan blij maken wanneer je iets goed te maken hebt / ze verjaart / je gewoon lief wil zijn.

Wat gebruikt jouw moeder om haar huid te beschermen tegen het ouder worden?

Vichy Neovadiol Lumiere €26.95

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie