woensdag 4 juli 2012

Shoplog | The Sales Issue

It's that time of year again: summer sales! Ik moet zeggen dat ik er dit keer erg goed op voorbereid was. Ik wist welke winkels ik wou bezoeken en wanneer ik mijn slag wou slaan. Helaas liep er toch nog het één en ander fout. Zo vertrok ik zonder schoenen en dus op mijn slippers. Ik weet niet hoe het daar zit, aan de andere kant van het scherm, maar zo ga ik dus liefst niet shoppen. Helaas was ik al te ver gereden eer ik me bewust werd van mijn blote tenen. Vervolgens koos ik ook nog eens een verkeerde route, waardoor ik er dubbel zo lang over gereden heb. Een gouden raad: trek je stoute schoenen aan en neem de bus!

Genoeg rond de pot gedraaid, jullie willen gewoon weten wat ik kocht natuurlijk :)

Bij 'sales' denken de meesten waarschijnlijk aan hopen kleren die allemaal €5 of €10 per stuk kosten. Wie op een dergelijke shoplog had gehoopt moet ik teleurstellen. Sinds ik bij ZEB werk voel ik niet meteen de drang om in mijn vrije tijd nog eens in een overvolle kledingwinkel te wandelen. :) Ik kocht een paar schoenen, een handtas en beautyspullen - of wat had je gedacht?

Laat ik beginnen met het goedkoopste.
Bij Pimkie kocht ik deze eenvoudige stoffen schoentjes met luipaardprint. Ik moet zeggen dat het lang geleden is dat ik nog iets kocht bij Pimkie. Ik wandel er regelmatig wel eens binnen, maar echt kopen... dat zat er dus niet in. Tijdens één van mijn doortochten had ik deze comfy schoentjes wel al gespot, maar ik toen vond ik het nog 'veel' geld voor wat het maar was. Nu zag ik dat ze afgeprijsd waren naar 60%. Hebben die handel! Van €15.99 naar €6.40, niet slecht hé?

Zo, dat was het dan, dit was alles wat ik kocht in de sale..Ik ga naar de sale breng mee... niets uit de sale! #storyofmylife Ook al had ik mooi gepland wat ik wou en was ik er van overtuigd dat ik enkel dingen zou kopen met korting, het heeft niet mogen zijn. What can I say? Ik had gewoon de kracht niet om aan andere dingen zomaar voor te gaan #lameexcuse .

Neem nu deze handtas van Pieces. Ik had hem al eerder in de winkel gezien en toen heel hard getwijfeld om hem te kopen. Op dat moment besliste ik om het te laten staan, maar al snel ging mijn hart bloeden en besefte ik dat ik de verkeerde keuze had gemaakt. Het strake en compacte model was alles wat ik kon verlangen van een handtas voor dagelijks gebruik. Toen ik bij ONLY langsliep -want ik kocht hem bij ONLY- zag ik deze niet meer staan... #barstintranenuit Toen de verkoopster me zag snotteren, rende ze in paniek naar een achterkamertje om het allerlaatste stuk te halen. #mehappy In werkelijkheid was het natuurlijk een stuk minder dramatisch, maar deze versie is zoveel leuker om te schrijven en te lezen :)
Deze 'investering' koste me €34.95 .

Vervolgens liep ik ook nog even langs bij PlanetParfum. Ik had namelijke een topcoat nodig -OPI that is- en maakte van de gelegenheid gebruik nog een 'kleinigheidje' mee te nemen.
Een kleinigheidje van YSL :) Telkens ik langs een YSL counter wandel moet ik even blijven staan. Inderdaad, niets bijzonder, maar het zijn vooral de lipsticks die mij telkens aan het kwijlen brengen. Dit keer was dat dan ook niet anders. Vooral die ene kleur... die ik al vijfhonderd keer had bekeken, geswatched en diep bedroefd toch maar had laten liggen... die ene kleur is nu van mij!

De uiterste linkse is de nieuwkomer - YSL Rouge Volupté in 9 Rose Caresse
Een uitgebreide review hiervan volgt uiteraard nog.
Voor de OPI Topcoat betaalde ik €13.95 en mijn 'kleinigheidje' koste me €27.90.

Shoppen tijdens de sale, met korting... lukt het jou?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie