zondag 8 juli 2012

Shoplog | The Sales Issue Part 2


In mijn vorige shoplog vertelde ik nog hoe ik gefaald had om te shoppen in de sale. Ik bleef echter niet bij de pakken zitten, maar besloot mezelf een tweede kans te geven. That's right: ik ging opnieuw 'een soldeke' doen. Dit keer trok ik naar de hoofdstad van onze mooi provincie, nl. Gent. Gent heeft meer en andere winkels dan Aalst -waar ik vorige keer ging shoppen- dus ik zou nu vast iets vinden in de sale...

Opnieuw kocht ik geen karrenvracht aan kledij, maar toen ik langs Bershka liep, liet ik me toch verleiden om even binnen te wippen. Wat ik zo fijn vind aan Bershka zijn hun kleine maten. In 'normale' winkels heb ik meestal maat 'XS' nodig. Helaas zijn deze vaak onmiddellijk uitverkocht. Bij Bershka is maat 'S' meestal goed en die zit er vaak ook nog in. Whoopwhoop!

Dat neon hip was, had je waarschijnlijk al gemerkt -if not, read this! Zelf deed ik voorlopig nog niet fervent mee met deze trend, maar ik vind het best wel leuk. Toen ik deze pull zag die kant en neon combineerde, werd ik immers wel onmiddellijk verliefd. #laceloveroverhere

Dit leuke witte jasje is een korter model van licht katoen. Het is iets stoerder en sportiever, maar het lijkt mij ideaal voor warme zomeravonden. Het is ook erg leuk dat de ritsen met geel zijn afgewerkt. Dat is weer net iets anders :)

De exacte prijs van deze twee kledingstukken kan ik niet meer terugvinden. Ik betaalde nog zo'n €30 voor beide stukken samen. Niet slecht toch?

Vervolgens liep ik nog een keer langs bij Planet Parfum. Voor de verandering stapte ik er buiten met een lipstick van YSL :) En ja, ik betaalde nog slechts de helft van de normale prijs! Voor €15.50 was deze schoonheid van mij :D Don't worry, ook hieraan zal ik nog een post wijten!

Aan de kassa kreeg ik trouwens dit lintje omgeknoopt. Het is helemaal doordrongen met de geur van 'La Petite Robe Noir', een geur van Guerlain die in een nieuw jasjes werd gestopt. #wishlistmaterial

Wat is jouw beste koopje in de sale tot nu toe?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie